Onze trouwauto's

De auto's die wij verhuren zijn altijd moderne en sportieve auto's, met genoeg vermogen onder de motorkap.

Chevrolet Corvette C7 Stingray

De Chevrolet Corvette C7 kan gehuurd worden voor € 895,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,99 per kilometer.

De Chevrolet Corvette c7 in Arctic White ziet er niet alleen goed uit, hij klinkt ook erg goed! De Corvette is voorzien van een 6,2 liter V8 blok met maar liefst 466 pk. Met het 4 dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden! In slechts 4,2 seconde raast deze blikvanger naar de 100km per uur. Het dak is binnen enkele seconden, volledig automatisch te openen. De Corvette is voorzien van het meest uitgebreide optie pakket verkrijgbaar, met opties als stoel-ventilatie en premium Bose speakers. Met het fel rode volledig lederen interieur valt deze Supercar nog meer op!

Offerte & Boeken

Ford Mustang Coupe

De Ford Mustang Coupe kan gehuurd worden voor €645,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer.

Altijd al in een Amerikaans icoon willen rijden? Dan ben je bij deze Ford Mustang Coupe (facelift model) helemaal aan het goede adres!! De auto heeft een snelle v6 motor die 320 pk levert. Onder deze Ford Mustang zitten prachtige 19 inch super snake spaakvelgen. De dubbele zwarte striping, het premium bumperpakket en de motorkap met luchthapper geven de auto een zeer sportief uiterlijk! Het dubbele uitlaatsysteem maakt het geheel compleet, want er komt echt een geweldig geluid uit! Het interieur van de auto mag er ook zeker zijn. De stoelen zijn van cognac leder en de auto is van alle gemakken voorzien (denk bijvoorbeeld aan een volledig multimediasysteem met achteruitrijcamera, cruise control, climate control en stoelverwarming).

Offerte & Boeken

Dodge Ram 1500 Sport

De Dodge Ram kan gehuurd worden voor € 645,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer.

De Dodge RAM is voorzien van een 5.7 liter Hemi V8 blok met maar liefst 401 pk en met het dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden! In deze Amerikaanse Pick-up is ruimte zat, ook achterin zijn er zitplaatsen aanwezig! De RAM is voorzien van alle denkbare opties waaronder parkeersensoren aan de voor en achterkant, een achteruitrijcamera, compleet multimedia systeem met navigatie, climate control, cruise control etc.

Offerte & Boeken

Dodge Challenger

De Dodge Challenger kan gehuurd worden voor €595,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer.

Altijd al in een echte muscle car willen rijden? Dan ben je bij de Challenger helemaal aan het goede adres! De Challenger staat bekend als de ultieme Amerikaanse muscle car! De auto heeft een snelle v6 motor die 310 pk levert. Onder deze Challenger zitten prachtige 22 inch spaakvelgen. Het dubbele uitlaatsysteem maakt het geheel compleet, want er komt echt een geweldig geluid uit! Het interieur van de auto mag er ook zeker zijn. De stoelen zijn van zwart leder en de auto is van alle gemakken voorzien (denk bijvoorbeeld aan een prachtig audio systeem, cruise control en stoelverwarming)

Offerte & Boeken

Chevrolet Camaro Cabriolet

De Chevrolet Camaro kan gehuurd worden voor €575,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer.

De auto heeft een snelle v6 motor die 312 pk levert. De Camaro is wit en de velgen zijn zwart met chroom. Er zit een mooie zwarte cabriokap op de auto, die uiteraard naar beneden kan als het weer het toelaat! De cabriokap werkt volledig elektrisch, met 1 druk op de knop is de kap binnen enkele seconden te openen. Het interieur van de auto mag er ook zeker zijn. De stoelen zijn van zwart leder en de auto is van alle gemakken voorzien.
(denk bijvoorbeeld aan cruise control en stoelverwarming)..

Offerte & Boeken

Ford Mustang Cabrio

De Ford Mustang kan gehuurd worden voor €475,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer.

De auto heeft een snelle 4000cc V6 motor die 210 pk levert. De Mustang is metallic wit en de velgen zijn sparkling metallic grijs. Er zit een mooie zwarte cabriokap op de auto, die uiteraard naar beneden kan als het weer het toelaat! De cabriokap werkt volledig elektrisch, met 1 druk op de knop is de kap binnen enkele seconden te openen. Het interieur van de auto mag er ook zeker zijn. De stoelen zijn van zwart leder en de auto is van alle gemakken voorzien. (denk bijvoorbeeld aan cruise control en stoelverwarming).

Offerte & Boeken