Bekijk hier ons fotoboek!

In ons fotoboek zie je foto’s van onze eigen auto’s op de bruiloften van onze klanten. Met deze foto’s kan je alvast een indruk krijgen hoe jouw favoriete trouwauto op jullie bruiloft zou staan. Verder zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft een bloemstuk, ook hiervoor kan je ideeën opdoen.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Een mooie auto maakt jullie dag extra speciaal

Het huren van een trouwauto is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Een mooie auto zorgt voor een unieke entree op de bruiloft en maakt de dag extra speciaal. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar wanneer het gaat om het huren van een trouwauto. Van een dikke amerikaan zoals een Ford Mustang cabrio tot een moderne luxe auto zoals een Audi RS6, er is voor elk wat wils.

Daarnaast kan het huren van een trouwauto ook een leuke manier zijn om herinneringen te creëren. Veel stellen nemen professionele foto’s met de trouwauto, die later kunnen worden gebruikt als aandenken aan de speciale dag. Een trouwauto huren biedt ook praktische voordelen. Het maakt het vervoer van de bruid en bruidegom, gemakkelijker, efficiënt, en vooral leuk!  

Wanneer u op zoek bent naar een trouwauto, is het belangrijk om op tijd de perfecte trouwauto te vinden. Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel personen er in de auto moeten passen, en of de auto aansluit bij de stijl van de bruiloft. Het huren van een trouwauto bij JS trouwauto’s is een geweldige manier om jullie trouwdag en de avond daarvoor extra speciaal te maken.

Vul hieronder ons offerte formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Hidden
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wij bieden al vanaf €60,- een ophaalservice aan!

  • Bij ons krijgt u de 1 auto een dag + Nacht

  • Al onze auto’s zijn voorzien van een allrisk verzekering! 

  • Persoonlijk en snel contact

Maak uw trouwauto compleet,
vraag naar de mogelijkheden! 

Maak jullie trouwauto extra bijzonder door te kiezen voor een gepersonaliseerde kentekenplaat met jullie initialen of trouwdatum erop. Dit is een prachtige manier om een blijvende herinnering te creëren aan jullie speciale dag, die jullie nog vele jaren zullen koesteren.

Gepersonaliseerde kentekenplaat op uw trouwauto

 

 

Geef jullie trouwauto een extra romantische uitstraling met een prachtig bruidsboeket op de motorkap. Onze bruidsboeketten zijn speciaal ontworpen om op de auto te bevestigen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen die perfect passen bij jullie bruiloftsthema.

Boeket op trouwauto - bruidsboeket