Wat zeggen onze huurders over ons?

Bekijk hier de reviews van onze huurders! Wilt u zelf ook graag een beoordeling achterlaten? Dat stellen wij zeer op prijs! Vul hier uw beoordeling in om het op onze website te plaatsen!

  • MM slash DD slash JJJJ

Zeer tevreden over de chevrolet camaro die we voor onze bruiloft hebben gehuurd. Pracht plaatje en het geluid maakte het af, alle gasten waren verrast! Goede service ook!

Melissa, 02-07-2021

Dodge Challenger mogen huren. Wat een geweldige auto! Alles goed geregeld door Stefan en wij hebben een onvergetelijke dag gehad. TOPBEDRIJF!!

Sander, 2021
Top service. Relaxte gasten. En de auto was fantastisch voor onze trouwdag. Een jongensdroom kwam uit mede mogelijk gemaakt door JS trouwauto’s. Super bedankt!
Thijs, 2021

Op het laatste moment nog een auto kunnen huren. Onwijs goede service en hele vriendelijke, eerlijke mensen. Ook zijn de voorwaardes en prijs erg aantrekkelijk. De auto is heel goed bevallen bij ons en het bruidspaar. De mustang cabrio was ideaal met het mooie weer en de 2 kinderen konden lux achterin zitten. De auto heeft de dag voor ons allen compleet gemaakt! Bedankt!!

Maryse, 2021