Wat zeggen onze huurders over ons?

Bekijk hier de reviews van onze huurders! Wilt u zelf ook graag een beoordeling achterlaten? Dat stellen wij zeer op prijs! Vul hier uw beoordeling in om het op onze website te plaatsen!

  • MM slash DD slash JJJJ

Audi R8 gehuurd voor mijn trouw. Was een geweldige ervaring alles werd goed uitgelegd en de service was top!! Onvergetelijke ervaring. De kleur van de auto was prachtig en het geluid van de motor.. geweldig!!!

Lesley, 03-09-2022

Zeer tevreden over de service en kwaliteit. De auto (Jaguar) ziet eruit zoals op de foto’s en rijdt fantastisch. Ook werd de auto helemaal uitgelegd wat erg fijn was zodat het niet leek alsof het afgeraffeld werd. Mede door deze service is het een onvergetelijke dag geworden met veel complimenten over de auto!
Bedankt!

Dirk, 02-09-2022

Super gaaf! Bij JS de Dodge Charger Rt 5.7 V8 gehuurd, was een geweldige ervaring, en alles klopt qua afspraken met de jonge

Jacco, 01-09-2022

23-24 augustus deze gave Ford Mustang Coupe als verrassing voor mijn man gehuurd en dat werd super goed geregeld.. op afgesproken tijd en plek stond de auto voor ons klaar, alles werd netjes uitgelegd en toen konden we gaan genieten, de volgende dag werd hij bij onze trouwlocatie opgehaald, enorme aanrader

Sylvana, 26-08-2022