Audi S52020-05-12T09:11:06+00:00

Audi S5

Willen jullie heerlijk luxe rijden op de trouwdag, huur dan de Audi S5 trouwauto van JS Trouwauto’s! De Audi S-line is al jaren populair onder de autoliefhebbers met een voorkeur voor snelheid en luxe. Met deze trouwauto trek je zeker de aandacht van de huwelijksgasten.

De Audi S5 trouwauto is een lust voor het oog: het is een prachtige deep pearl white uitvoering met 19 inch velgen. Ook over het interieur van deze Audi kunnen we met lof spreken. Niet alleen is het comfortabel, het straalt ook luxe uit en is uniek door het zwart lederen interieur met wit stiksel. Zowel van buiten als van binnen is te zien dat hard gewerkt is aan het perfectioneren van het uiterlijk van deze bij JS Trouwauto’s te huren Audi S5 trouwauto.

  • De Audi S5 kan gehuurd worden voor € 699,- per dag incl BTW. (Allrisk verzekering Inbegrepen)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,99 per kilometer.

Offerte aanvragen

De Audi S5: krachtig en luxe

Huur je de Audi S5 trouwauto, dan krijg je de beschikking over een prachtig beest: 3,0 liter TFSI V6 motor, 410 pk, maximum koppel van 500 Nm, wat wil je nog meer? Dat de trouwauto heerlijk rijdt natuurlijk! Dat doet deze te huren Audi S5 trouwauto zeker. Jullie zullen op de trouwdag heerlijk door de bochten rijden en razendsnel op bestemming zijn. Deze Audi gaat van 0 naar 100 in slechts 4,5 seconden! Daarnaast is deze trouwauto voorzien van alle technologische snufjes. Je krijgt de beschikking over adaptive cruise control, rondomzicht camera, fullmap navigatie systeem, bots waarschuwingssysteem en verkeersbord detectie.

Huur de Audi S5 trouwauto en rijdt zelf!

Kom je de Audi S5 trouwauto bij JS Trouwauto’s huren, dan heb je de hele dag zelf het stuur in handen. Met deze trouwauto hebben jullie dus alle vrijheid en zijn jullie niet afhankelijk van een chauffeur. Onze enige voorwaarde aan de bestuurder is dat deze minimaal reeds één jaar in bezit is van een geldig rijbewijs B. En hebben jullie geen tijd om de auto te halen en brengen? Dan kan JS Trouwauto’s dat voor jullie regelen.

Huur snel de Audi S5 trouwauto

Willen jullie graag eerst de auto even met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak om de auto eerst te bezichtigen. Bezichtigen van onze trouwauto’s kan in de avonden en weekenden. Of vraag gelijk een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op zodat jullie de Audi S5 trouwauto kunnen huren voor jullie gewenste datum!

Offerte aanvragen
WhatsApp Ons!