Sportieve trouwauto huren BWM I8 | JS trouwauto's
BMW I8
BMW I8
BMW
BMW I8
BMW I8
BMW I8
BMW
BMW I8
BMW I8
BMW I8
BMW I8
BMW I8
BMW I8

 

4.6/5 - (21 stemmen)

BMW I8 trouwauto huren

Lang heb je er niet over na hoeven denken: jij wilt een BMW I8 als trouwauto huren. Dit model is niet alleen ontzettend mooi, maar vooral ook erg snel. Een rit in deze auto is dan ook de perfecte manier om samen met jouw aanstaande een nieuwe levensfase in te luiden. JS Trouwauto’s helpt jullie daar graag bij. Met ons aanbod wordt het huren van een BMW I8 als trouwauto vast en zeker werkelijkheid!

  • Deze moderne BMW I8 kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

De specificaties

Haal de toekomst naar het nu met de futuristische sportauto van BMW: de I8. Dankzij de prachtige witte parelkleur, gecombineerd met 20 inch velgen en vleugeldeuren, weet je zeker dat jullie met dit model in het middelpunt van de belangstelling staan. Met de BMW I8 ga je namelijk gegarandeerd een echte blikvanger als trouwauto huren.

De BMW I8 is niet alleen mooi, maar ook een echte krachtpatser te noemen. Dit model is een hybride, wat betekent dat het zowel op elektriciteit als brandstof kan rijden. Wil je mileuvriendelijk en geruisloos rondzoeven, dan is dat geen probleem. Wil je graag even gas geven en de motor laten brullen? Dat kan natuurlijk ook! Het combinatievermogen van de elektrische en brandstofmotor kan 375 PK bereiken en tikt de 100 km/h – vanuit stilstand – in 4,4 seconden aan. Ook aan luxe zullen jullie niets tekort komen. De BMW I8 heeft camera’s aan de voor- en achterzijde. Ook geniet je van een Harman en Kardon geluidssysteem. De BMW I8 is hiermee de perfecte trouwauto om voor jullie grote dag te huren.

Bij JS Trouwauto’s een BMW I8 huren?

Het huren van een BMW I8 als trouwauto: dat wil iedereen wel. Met JS Trouwauto’s wordt dit eindelijk werkelijkheid. Bij ons betaal je namelijk nooit de hoofdprijs. Voor dit model bijvoorbeeld ben je namelijk maar € 799,- per dag kwijt. Dit is inclusief BTW en 150 vrije kilometers. Maken jullie er meer? Dan betaal je hiervoor € 1,50 per gereden kilometer. Dit wordt een huwelijksdag om nooit te vergeten.

Twijfel je of je specifiek de BMW I8 als trouwauto wilt gaan huren? Wij hebben ook de BMW M4 voor je op voorraad.

Op jullie trouwdag in een BMW I8 rijden?

Opeens is het zover: je gaat met jouw geliefde trouwen. Houd je van mooie auto’s en wil je een goede indruk op jouw gasten maken? Bij JS Trouwauto’s kun je makkelijk en eenvoudig een BMW I8 huren. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. Ook bij vragen kun je bij ons terecht. Bel hiervoor naar 0622392169 of 0651072437. Het invullen van ons online contactformulier kan ook. En? Is voor het huren van een trouwauto de keuze op onze BMW I8 gevallen?