Amerikaanse trouwauto huren | Chevrolet Camaro | JS Trouwauto's
Chevrolet Camaro trouwauto
Chevrolet Camaro Convertible Side
Chevrolet Camaro Convertible Cabrio
Chevrolet Camaro Convertible RS Rear
Chevrolet Camaro Convertible rear side
Chevrolet Camaro Convertible steering wheel
Chevrolet Camaro Convertible Seats
Chevrolet trouwauto huren
Chevrolet Camaro convertible trouwauto
Chevrolet trouwauto huren
4.4/5 - (35 stemmen)

Chevrolet Camaro trouwauto huren

Wie de kans krijgt een Chevrolet Camaro als trouwauto te huren en zichzelf als autoliefhebber beschouwt, zal niet lang hoeven twijfelen. Open dak, typisch Amerikaans design, 340 pk onder je kont en het gebrul van de ronkende V6 die je kippenvel bezorgt: beter kan jullie trouwdag niet beginnen! Door de Chevrolet Camaro als trouwauto te huren maak je deze speciale dag nóg onvergetelijker. JS Trouwauto’s maakt het mogelijk en biedt jullie de kans een dag én nacht van dit Amerikaanse monster te genieten. Vraag dus gauw jullie offerte aan!

Profiteer met deze Chevrolet Camaro van onze auto van van de maand actie en krijg 10% korting!

  • Deze Chevrolet Camaro kan al gehuurd worden voor € 699,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,25 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €500,-

PROFITEER MET DEZE Chevrolet Camaro VAN ONZE AUTO VAN VAN DE MAAND ACTIE MET 10% KORTING!
Offerte aanvragen

Van alle gemakken voorzien

Op jullie trouwdag mag het jullie aan comfort natuurlijk niet ontbreken. Daarom is deze maagdelijk witte Chevy zeer luxe uitgerust, met onder meer een prachtig zwart lederen interieur. Het luxe dubbele uitlaatsysteem zorgt voor een ongeëvenaard geluid. En trouwen jullie in de winter, dan biedt de heerlijke stoelverwarming uitkomst. Verder heeft de Chevrolet Camaro trouwauto airconditioning, cruise control en, last but not least, een elektrisch verstelbare kap. Dit maakt de Chevrolet Camaro een trouwauto die te huren is tijdens elk seizoen!

Zelf de Chevrolet Camaro besturen

Zo’n Chevrolet Camaro huren doe je natuurlijk niet iedere dag en trouwen in de meeste gevallen zelfs maar één keer. Dan zou het toch zonde zijn als je op die speciale dag slechts passagier bent in je trouwauto. Nu de kans zich voordoet wil je de power van deze robuuste Amerikaan ook echt zelf ervaren. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om de Chevrolet Camaro trouwauto te huren zonder chauffeur. Nu nog even uitvechten wie van jullie twee mag rijden! Voor de gevolgen van deze eerste huwelijksruzie zijn wij niet aansprakelijk.

Chevrolet Camaro trouwauto huren voor slechts €699,-!

Dat een trouwauto huren prijzig is kunnen we natuurlijk niet ontkennen. Aan de andere kant: trouwen doe je als het goed is slechts eens in je leven en afgezet tegen de overige kosten van een huwelijk valt een Chevrolet Camaro trouwauto huren reuze mee. Sterker nog: van al onze trouwauto’s is de Camaro een van de voordeligste opties. Jullie huren ‘m al voor slechts €699,-. Voor dat bedrag hebben jullie de auto een hele dag plus nacht tot jullie beschikking. De All Risk-verzekering is bovendien inbegrepen (voor maar €75,-) en jullie mogen maar liefst 150 kilometer vrij rijden. Dat biedt genoeg mogelijkheden om optimaal van deze iconische wagen te genieten!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Met trots kunnen we zeggen dat dit de enige witte Chevrolet Camaro RS is die je in Nederland als trouwauto kunt huren. Het is dan ook een ontzettend populaire wagen. Willen jullie op jullie trouwdag ook graag in deze unieke Chevy rijden? Dan is het aan te raden om ‘m ruim op tijd te reserveren. Vraag daarom gauw een offerte aan, dan weet je morgen al of de auto op jullie trouwdag nog beschikbaar is. Mochten jullie nog twijfelen: jullie voorgangers zijn unaniem in hun oordeel. De Chevrolet Camaro trouwauto huren maakte hun trouwdag nóg specialer!

Offerte aanvragen