Dodge trouwauto huren

Op je eigen bruiloft voor komen rijden in een echte Dodge Challenger? Jazeker kan dat! Wil je een Dodge trouwauto huren, dan zit je goed bij JS Trouwauto’s. Onze Dodge Challenger staat gepoetst en afgetankt voor je klaar. Deze spierwitte muscle car heeft al voor vele bruidsparen als vervoersmiddel gediend en telkens weer waren de reacties ronduit enthousiast. Dat komt mede doordat je bij ons zelf achter het stuur plaats mag nemen. Een Dodge trouwauto huren en deze zelf besturen; jullie trouwdag kan niet beter beginnen. Klik hieronder om deze trouwauto te huren.

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze Dodge trouwauto’s

Dodge Challenger
Dodge Challenger€699,- dag + nacht
Bekijk

Muscle cars met veel pk’s

Sta je op het punt om een Dodge trouwauto te huren, reken dan maar op veel bekijks. Als je bruiloftsgasten zich om je muscle car verdringen, wil je er natuurlijk wat over kunnen vertellen. We geven je een voorzet. Het Amerikaanse automerk staat al meer dan een eeuw voor stoere en robuuste wagens. De namen voor de modellen zijn bijkans nog stoerder: Viper, RAM 1500, Charger, Challenger… je weet door de naam al wat je in huis haalt. Deze betrouwbare auto’s met veel cilinders en pk’s hebben inmiddels hun weg naar Europa gevonden. Dat is goed nieuws voor jou, want nu kan je een Dodge trouwauto huren!

Welke Dodge trouwauto huren?

Op dit moment kan je bij JS Trouwauto’s de Dodge Challenger als trouwauto huren. Wanneer daar meer modellen bijkomen, dan zullen we dat hier vermelden. De gespierde buitenkant van de Challenger doet al vermoeden wat er onder de motorkap zit: een stevige, ronkende 5.7 V8 HEMI-motor. Het moderne, stijlvolle interieur maakt het plaatje compleet.

Zelf je Dodge trouwauto rijden

Lijkt het je gaaf om zelf een keer in een dikke Dodge Challenger te rijden? Dat kan! Bij het huren van onze Dodge trouwauto mag je zelf achter het stuur kruipen! Aan de ene kant wil je op je trouwdag liever niet bezig zijn met wie-moet-wanneer-waarnaartoe-kwesties. Een chauffeur neemt je dat uit handen. Aan de andere kant wordt jullie trouwdag extra speciaal door zelf achter het stuur plaats te nemen. Trap je deze krachtpatser op z’n staart, dan voelt het even of je in een road movie beland bent. Dat klinkt toch gaaf, nietwaar?

Dodge trouwauto huren bij JS Trouwauto’s

Jouw Dodge trouwauto huren kan bij ons voor slechts €699,-. Je huurt ‘m voor een dag én nacht, zodat je na je trouwfeest niet meer hoeft te rijden. De eerste 150 km zijn vrij, dus genoeg kilometers om van deze auto te genieten. Vraag nu een offerte aan en reserveer de Dodge trouwauto voor jullie bruiloft!

Vanaf €60,- wordt de auto bij je gebracht of opgehaald. Vraag naar de mogelijkheden!