Ford Mustang Coupe trouwauto huren
Ford Mustang Coupe huren
Ford Mustang Coupe huren
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe
4.3/5 - (34 stemmen)

Ford Mustang Coupe trouwauto huren

Het huren van een Ford Mustang Coupe als trouwauto… Dat is een droom die uitkomt. Meer dan 320 pk. Prachtige 19 inch Super Snake spaakvelgen. Dubbele zwarte striping. JS Trouwauto’s heeft het allemaal voor jullie in huis. Door bij ons de legendarische Ford Mustang Coupe als trouwauto te huren, wordt jullie huwelijksdag gegarandeerd een groot succes. Dus waar wacht je nog op?

  • Deze Ford Mustang Coupe kan al gehuurd worden voor € 699,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,25 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €500,-

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere Mustang trouwauto’s

Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Bekijk deze mustang GT
Ford USA Mustang GT Fastback V8 uit 1966
Ford USA Mustang GT Fastback V8 uit 1966
Bekijk deze mustang 1966
Ford Mustang GT 5.0 V8 Fastback Premium
Ford Mustang GT 5.0 V8 Fastback Premium
Bekijk deze mustang GT
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio
Bekijk deze mustang Cabrio
Ford Mustang Coupe 1967
Ford Mustang Coupe 1967
Bekijk deze mustang 1966

De specificaties

De Ford Mustang Coupe is absoluut een Amerikaans icoon. Hij heeft een snelle V6-motor en levert hiermee tot wel 320 Pk. Daarnaast is de buitenkant voorzien van 19 inch Super Snake spaakvelgen, dubbele striping en een premium Cervini motorkap. Zo straalt de door jou te huren Ford Mustang Coupe als trouwauto ontzettend veel pit uit.

Een trouwerij komt – als het goed is – maar een keer in het leven voor. Dat mag dan ook wel met wat spektakel gepaard gaan. Kies je ervoor om de Ford Mustang Coupe als trouwauto bij ons te huren? Dan komt dat zeker goed. Dit model is namelijk voorzien van een dubbel uitlaatsysteem van Roush, wat een krachtig geluid produceert. Ook het interieur straalt de nodige luxe uit. Zo zijn de stoelen van cognac leer gemaakt en kent de auto luxe snufjes. Denk aan: een multimediasysteem met achteruitrijcamera, cruise control en stoelverwarming.

Bij JS Trouwauto’s een Ford Mustang Coupe huren

Het huren van een Ford Mustang Coupe doe je bij JS Trouwauto’s voor maar € 699,- per dag. Dit is inclusief 150 vrije kilometers. Daarna betaal je € 1,25 per extra gereden kilometer. Ook regelen wij de Allriskverzekering. Zo kun je optimaal van jullie huwelijksdag genieten. Woon je binnen een straal van 50 kilometer rondom Papendrecht? Dan kunnen wij de auto voor 60 euro komen halen.

Naast de Ford Mustang Coupe kun je ook de volgende modellen bij JS Trouwauto’s huren:

Regel direct een Ford Mustang Coupe

Zenuwachtig zitten jij en jouw verloofde in onze prachtige Ford Mustang Coupe. De laatste minuten als ongehuwde partners tikken voorbij. Dat vind je natuurlijk niet erg, maar een beetje spannend is het wel. Gelukkig kun je deze nieuwe levensfase met stijl beginnen door bij JS Trouwauto’s een Ford Mustang Coupe te huren. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. Ook voor vragen staan wij graag voor je klaar. Vul hiervoor ons contactformulier in. Een Ford Mustang Coupe als trouwauto huren: dat is een goed idee!

Offerte aanvragen