Home|Trouwauto huren|Maserati trouwauto huren

Maserati trouwauto huren

Een Maserati huren als trouwauto? Waarom niet! Het is jullie trouwdag en als jullie in een hagelwitte, super de luxe Italiaanse bolide op de locatie aan willen komen, dan staat niks of niemand jullie in de weg. Voor een mooie prijs inclusief 150 vrije kilometers, huren jullie een Maserati trouwauto bij JS Trouwauto’s voor een dag èn een nacht. Die extra lange huurtijd komt goed van pas, want jullie mogen zelf achter het stuur plaatsnemen!

Onze Maserati trouwauto’s

Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S

Onze Maserati trouwauto’s

Op het moment van schrijven hebben we één Maserati trouwauto die je kunt huren. Kijk voor de zekerheid hierboven bij ‘Onze trouwauto’s’, want we vullen regelmatig ons wagenpark aan. Maak een verbluffende entree door onze hagelwitte Maserati Ghibli S als trouwauto te huren. Geniet van de 410 pk’s die deze Italiaan te bieden heeft. Luxe, comfort en sportiviteit zijn verenigd in dit racemonster uit Modena. Vergaap je niet alleen aan de buitenkant, maar ontdek ook het typisch Italiaanse interieur, dat louter luxe uitstraalt. Je kunt rustig de tijd nemen om even aan deze lifestyle te wennen, want jouw Maserati trouwauto huren doe je voor een volle dag én een nacht!

Zelf een hele dag rijden in de Maserati

Hebben jullie altijd al eens in een Maserati willen rijden? Nu is jullie kans! Een Maserati trouwauto huren bij JS Trouwauto’s kan namelijk zonder chauffeur. Bij ons kunnen jullie de trouwauto al de avond voorafgaand aan de grote dag komen ophalen. Zo geniet je optimaal van de hele dag waarop jullie over dit racemonster mogen beschikken. Jullie mogen er 150 kilometer vrij in rijden: meer dan voldoende om je even heerlijk uit te leven. Een Maserati trouwauto huren doe je immers waarschijnlijk maar één keer!

Verzekerd van een zorgeloze dag

Mochten jullie een beetje nerveus worden van het idee, om nota bene op jullie trouwdag voor het eerst zo’n dikke sportwagen te besturen: een Maserati trouwauto huren betekent goed verzekerd de weg op gaan. Wat dat betreft hoeven jullie je dus geen zorgen te maken.

Nu een Maserati trouwauto huren

Zijn jullie er klaar voor om een Maserati trouwauto te huren? Top, dan poetsen wij ‘m op en kijken we ‘m technisch helemaal na. Dat doen we voor elke gelegenheid dat de wagen de weg op gaat. Besluiten jullie onze Maserati trouwauto te huren, dan hebben jullie een trouwauto waar je van op aan kan. Neem contact met ons op voor een offerte! Uiteraard kun je ons bij vragen altijd bellen of mailen.