4.1/5 - (30 stemmen)

Audi R8 Spyder trouwauto huren

Het is misschien wel hét icoon onder de hedendaagse sportwagens: de Audi R8, die je bij JS Trouwauto’s als trouwauto kunt huren! Bij ons huur je ‘m al voor €899,- en bovendien mogen jullie 150 kilometer vrij rijden. Een Audi R8 als trouwauto huren betekent bij JS Trouwauto’s dat je ‘m een dag én nacht tot je beschikking hebt. Zo is er naast jullie trouwerij genoeg gelegenheid om extra te genieten van de R8. Wacht dus niet langer en vraag meteen een offerte aan om onze diamond white Audi R8 als trouwauto te huren.

  • Deze Audi R8 Spyder kan al gehuurd worden voor € 899,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Maak kennis met de Audi R8 Spyder

De Audi R8 als trouwauto huren doe je meestal niet als je niks met snelheid hebt. De R8 staat namelijk voor alles wat een snelheidsduivel in een auto kan waarderen. Strakke lijnen, een hyper-aerodynamisch design en een brullende motor. Dit monster van Audi heeft zijn naam te danken aan de gelijknamige racewagen van Audi , waarmee de Duitse autofabrikant tussen 2000 en 2005 liefst vijf keer de 24 uur van Le Mans wist te winnen.

De R8 die je bij ons kunt huren is het facelift model uit 2013. Hij is uitgerust met een oersterke 4.2 FSI V8-motor, die garant staat voor liefst 430 pk. Binnen 4,5 trekt de 7-traps automaat je vanuit stilstand naar een snelheid van 100 kilometer per uur en zijn topsnelheid ligt boven de 300 kilometer per uur!

De Audi R8 maakt jullie trouwdag compleet

Trouwen doe je vaak maar één keer. Het is een happening die je leven lang bij zal blijven. Voor die ene speciale dag mogen alle registers opengetrokken worden. Een bijzondere trouwauto, zoals de Audi R8 is, mag dan eenvoudigweg niet ontbreken. Naast een onvergetelijke ervaring levert zo’n wagen ook nog eens een schitterend decorstuk op voor de mooiste huwelijksfoto’s!

De Audi R8 als trouwauto huren? Vraag een offerte aan!

Wanneer jullie onze Audi R8 trouwauto willen huren voor jullie speciale dag, kunnen jullie eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Binnen een dag laten we dan weten of de auto op de betreffende datum nog beschikbaar is. Wacht dus niet langer met onze Audi R8 trouwauto huren en verheug jullie nóg meer op die prachtige dag die komen gaat!