Trouwauto huren in Rotterdam

Om jullie huwelijk met een klapper in te leiden, wil je in Rotterdam een sportieve trouwauto huren. Gelukkig kun je voor de mooiste modellen bij JS Trouwauto’s terecht. Dit zonder een chauffeur; want in zo’n prachtige wagen wil jij natuurlijk gewoon zelf rijden. Geen tijd om de auto bij ons op te komen halen? Geen probleem: wij leveren hem graag bij jou op locatie af. Welke trouwauto of bruidsauto wil jij in Rotterdam huren: de Ford Mustang, Jaguar, BMW, Audi, Dodge of toch een andere model?

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze trouwauto’s

Chevrolet Corvette C7 Stingray
Chevrolet Corvette C7 Stingray€899,- dag + nacht
Bekijk
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder€899,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT€799,- dag + nacht
Bekijk
Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S€799,- dag + nacht
Bekijk
BMW M4
BMW M4€750,- dag + nacht
Bekijk
Bmw I8
Bmw I8€750,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Challenger
Dodge Challenger€750,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Charger 5.7 Hemi V8
Dodge Charger 5.7 Hemi V8€750,- dag + nacht
Bekijk
Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar F-Type Cabrio €699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe€650,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio€650,- dag + nacht
Bekijk
Chevrolet Camaro Cabriolet
Chevrolet Camaro Cabriolet€650,- dag + nacht
Bekijk
Audi RS6 Performance
Audi RS6 Performance €899,- dag + nacht
Bekijk

Een ruim aanbod sportieve auto’s

Het is een bijzondere gebeurtenis: jullie trouwerij. Op deze dag willen jullie natuurlijk jullie eigen identiteit uitstralen. Houd jij – of: jullie – van sportieve wagens? Dan is de keuze – om nabij het mooie Rotterdam een sportieve trouwauto of bruidsauto te huren, snel gemaakt, denk aan: een Ford Mustang, Jaguar, BMW, Audi of Dodge. Gelukkig hebben wij bij JS Trouwauto’s meerdere modellen voor jullie klaarstaan. Zoals bijvoorbeeld: BMW I8; Audi R8 Spyder; Chevrolet Corvette C7 Stingray; Maserati Ghibli S; BMW M4.

De auto zelf besturen

Een Jaguar. Een Dodge. Een Maserati. Het is niet iedere dag dat je in zo’n prachtige wagen mag gaan zitten. Daarom laten wij onze klanten altijd zelf in de te huren trouwauto rijden – binnen én buiten Rotterdam. Alleen zo kun je – samen met jouw verloofde – optimaal van de ervaring genieten. Ervaar de power en de klasse. Maak het een herinnering om nooit te vergeten!

Optioneel: breng- en haalservice

Trouwen is een drukke aangelegenheid. Er moet van alles geregeld worden en het liefst ben je op tien plaatsen tegelijk. Wij snappen dan ook dat het ophalen van onze trouwauto niet altijd binnen het drukke schema in te plannen is. Tegen een vergoeding van €60,- kunnen wij de trouwauto, die je bij ons wilt huren, van en naar Rotterdam brengen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Direct in Rotterdam een trouwauto huren?

Het is één van de mooiste momenten van jouw leven: trouwen met jouw wederhelft. Zo’n huwelijk wil je natuurlijk zo mooi mogelijk aftrappen. Bijvoorbeeld door in Rotterdam een trouwauto of bruidsauto te huren. Dit kan bij JS Trouwauto’s. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan door te mailen of door te bellen naar 0622392169 of 0651072437. Welke sportieve trouwauto, zoals: de Ford Mustang, Jaguar, BMW, Audi of Dodge, wil jij in Rotterdam gaan huren?

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad