Audi RS6 huren?

Audi RS6 Performance 605 PK trouwauto huren

Voor slechts EUR 899,- per dag + nacht te huur, prachtige zwarte Audi RS6 Performance! Dit is de enige zwarte RS6 die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze sportieve alleskunner om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

Audi RS6 huren

  • De Audi RS6 kan gehuurd worden voor € 899,- per dag + nacht incl BTW. (Verplichte verzekering €75,-)

  • Eerste 150 kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Offerte aanvragen

Maak kennis met de Audi RS6

De Audi RS6 is voorzien van maar liefst 605 pk en met 1 druk op een knop open je de uitlaten en hoort iedereen je aankomen! Zijn donkerzwarte kleur accentueert de stoere, agressieve lijn in de auto. Het interieur is ook van alle gemakken voorzien waaronder: zwart lederen bekleding, achteruitrijcamera, stoelverwarming, cruise-control, climate control en nog veel meer! Met deze auto sta je zeker in het middelpunt op de mooiste dag van jullie leven!

De Audi RS6 maakt jullie trouwdag compleet

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de RS6 zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng- en haalservice mogelijk.

De Audi R6 als trouwauto huren? Vraag een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uiteraard is een bezichtiging ook geen probleem. Dit kan op afspraak in de avonduren op maandag en dinsdag.

Offerte aanvragen