Home/Trouwauto huren/Ford mustang trouwauto huren

Ford Mustang trouwauto huren

Een Ford Mustang als trouwauto huren? Reken maar dat dit een populaire keuze is! Bij JS Trouwauto’s huren jullie een originele Ford Mustang in meerdere varianten: de Coupé V6, Cabrio V6, GT 5.0 V8 Black edition, GT 5.0 V8 Blue edition of een klassieker uit 1967! Horen jullie de motor van deze muscle cars al ronken? Dan hebben we nog een verrassing voor jullie: besluiten jullie bij ons een Ford Mustang trouwauto te huren, dan mogen jullie zelf achter het stuur plaatsnemen! Dát is nog eens een aankomst op jullie bruiloft.

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze Ford trouwauto’s

Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio
Bekijk
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8
Bekijk
Ford USA Mustang GT Fastback V8 uit 1966
Ford USA Mustang GT Fastback V8 uit 1966
Bekijk
Ford Mustang Coupe V8 uit 1967
Ford Mustang Coupe V8 uit 1967
Bekijk

Onze Ford Mustang trouwauto’s

Een prachtige, stoere Ford Mustang trouwauto huren kan al vanaf €699,-. Daarvoor hebben jullie de wagen een dag en een nacht tot jullie beschikking. Voor het gemak kunnen jullie de bolide al de avond voor de bruiloft ophalen. Bovendien zijn de eerste 150 kilometer bij de prijs inbegrepen en is de wagen all-risk verzekerd! Huren jullie een Ford Mustang trouwauto, dan kunnen jullie dus met een gerust hart op pad. Na een uitgebreide uitleg over alle functies van de trouwauto rijden jullie vol zelfvertrouwen naar huis! Wat dachten jullie ervan, zullen we eens kijken welke Ford Mustang trouwauto’s jullie kunnen huren?

Ford Mustang Cabrio

Trouwen op een zomerdag? Dan is er niets gaver dan in een cabrio de weg naar de trouwlocatie af te leggen. We hebben het hier natuurlijk over een authentieke Ford Mustang Cabrio trouwauto! Huren jullie deze wagen, luister dan eens met het dak open naar het indrukwekkende gebrul van de 320 pk sterke V6-motor!

Ford Mustang GT 5.0 V8 Black edition

Huh, een zwarte Ford Mustang trouwauto huren? Jazeker, en niet zomaar eentje! Onze zwarte Ford Mustang GT is echt een beest van een wagen. Zo eentje zoals alleen de Amerikanen ‘m kunnen maken. Van binnen en buiten straalt dit monster kracht en klasse uit.

Ford Mustang GT 5.0 V8 Blue edition

450 pk, dubbel Roush uitlaatsysteem, dikke 5-liter V8 motor en stoere luchthappers op de motorkap… De specs van deze gespierde wagen zijn niet mis! Durven jullie het aan om deze Ford Mustang trouwauto te huren? Laat die 5 liter V8-motor maar grommen!

Ford Mustang Coupé

Sportief trouwen doen jullie in onze gefacelifte witte Ford Mustang Coupe, met zwarte dubbele striping. Huren jullie deze Ford Mustang trouwauto, dan krijgen jullie alles wat jullie van een echte Amerikaan mogen verwachten. Hij is robuust, snel, van binnen van alle gemakken voorzien en de cognac-lederen bekleding maakt het plaatje compleet.

Ford Mustang Coupé uit 1967

Als je op zoek bent naar een unieke trouwauto met karakter en stijl, dan is de Ford Mustang Coupé uit 1967 een uitstekende keuze. Deze auto is een echte klassieker en zal zeker indruk maken op je bruiloftsgasten. De Mustang Coupé uit 1967 heeft een gestroomlijnde carrosserie met opvallende chromen details. Het interieur van de auto is comfortabel en biedt voldoende ruimte voor de bruid en bruidegom. Met de krachtige V8-motor van deze auto kun je bovendien op een spectaculaire manier arriveren op je trouwlocatie.

Nu een Ford Mustang trouwauto huren

Hebben jullie tussen ons aanbod dé wagen voor jullie bruiloft gevonden? “Yes, we gaan een Ford Mustang trouwauto huren!” Wacht vooral niet te lang en vraag meteen een offerte aan, dan laten we je zo spoedig mogelijk weten of de betreffende auto op jouw trouwdatum beschikbaar is. Snel en eenvoudig een bloedmooie Ford Mustang trouwauto huren? Welkom bij JS Trouwauto’s!

Vanaf €60,- wordt de auto bij je gebracht of opgehaald. Vraag naar de mogelijkheden!