Home|Trouwauto huren|Jaguar trouwauto huren

Jaguar trouwauto huren

Trouwen in een heuse Jag? En of dat mogelijk is! Een Jaguar als trouwauto huren kan bij JS Trouwauto’s. En niet zomaar een Jaguar. Nee, bij ons huur je een glanzend witte Jaguar F-Type Cabrio! Eentje met liefst 340 pk onder de motorkap, een ronkend dubbel uitlaatsysteem én bedienbare spoiler. Dát is nog eens spectaculair aankomen op jullie trouwlocatie!

Onze Jaguar trouwauto’s

Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar XJ (met chauffeur)
Jaguar XJ (met chauffeur)

Wat is er nu gaver dan een Jaguar trouwauto te huren en in de prachtige witte cabrio richting de trouwlocatie te rijden? Nou, wij weten wel iets: komen jullie de Jaguar huren bij JS Trouwauto’s, dan mag je zelf achter het stuur plaatsnemen. Bij ons hebben jullie namelijk niet de verplichting een chauffeur te laten rijden, maar bedien je lekker zelf het gaspedaal!

Dag en nacht

Bij JS Trouwauto’s huur je jouw Jaguar trouwauto voor een dag én een nacht. Haal de wagen de avond van tevoren alvast op en maak volop gebruik van de 150 kilometer die je vrij mag rondrijden in deze bolide. Je vindt vast wel een gaatje in jullie drukke trouwschema om een mooi ritje te maken. En zo maak je jullie dag extra uniek! Het is immers (in de meeste gevallen) de enige keer dat jullie een Jaguar trouwauto huren.

Jaguar F-type cabrio trouwauto huren

Als je hebt besloten om onze Jaguar F-type cabrio trouwauto te huren, dan weet je vast al met wat voor machine je te maken hebt. Net als de naamgever, is de Jaguar sierlijk, behendig en snel. Met de dikke V6-motor en 340 pk schiet je de weg over als een echt roofdier. Geen wonder dus, dat onze hagelwitte Jaguar F-type één van de populairste exclusieve sportwagens van het moment is. Wil je deze Jaguar trouwauto huren, wees er dan op tijd bij!

Het wagenpark van JS trouwauto’s

Twijfel je nog of je een Jaguar trouwauto wilt huren, of misschien toch een andere luxe bolide? Ons wagenpark bestaat uit de stoerste, snelste en meest stijlvolle trouwauto’s. Gaan jullie voor een cabrio, dan heb je met de Ford Mustang Cabrio een Amerikaanse sportwagen met werkelijk alles erop en eraan. De Chevrolet Camaro kan er ook wat van, trouwens. Liever een stoere muscle car? Check dan onze verschillende Ford Mustangs, Chevrolet Corvette C7 Stingray of de Dodge Challenger. Uiteraard hebben we ook Europese automerken, zoals BMW, Audi en Maserati. Bekijk hier ons volledige aanbod trouwauto’s om te huren.

Nu een Jaguar trouwauto huren

Hebben we jullie enthousiast gemaakt om een Jaguar trouwauto te huren? Neem contact met ons op voor een offerte! Uiteraard kun je ons bij vragen altijd bellen of mailen.