Trouwauto huren

Een mooie trouwauto huren maakt jullie dag nog net iets specialer. Wij staan klaar om deze wens voor jullie in vervulling te laten gaan. Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende trouwauto´s. Zo hebben wij voor de echte snelheidsduivels een aantal supercars in de verhuur. Ook hebben wij mooie trouwauto cabrio’s voor in de zomer maar uiteraard ook trouwauto’s voor in de winter. Bekijk nu ons wagenpark en vind jouw ideale trouwauto! Enige voorwaarde: de bestuurder van de trouwauto moet minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig B-rijbewijs.

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze trouwauto’s

Chevrolet Corvette C7 Stingray
Chevrolet Corvette C7 Stingray€899,- dag + nacht
Bekijk
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder€899,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S€799,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Charger 5.7 Hemi V8
Dodge Charger 5.7 Hemi V8€799,- dag + nacht
Bekijk
BMW M4
BMW M4€750,- dag + nacht
Bekijk
Bmw I8
Bmw I8€799,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Challenger V8 Hemi
Dodge Challenger V8 Hemi€799,- dag + nacht
Bekijk
Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar F-Type Cabrio €699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe€699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio€699,- dag + nacht
Bekijk
Chevrolet Camaro Cabriolet
Chevrolet Camaro Cabriolet€699,- dag + nacht
Bekijk
Porsche Boxster
Porsche Boxster€650,- dag + nacht
Bekijk

Een divers aanbod sportieve trouwauto’s

We mogen met recht zeggen dat je bij JS Trouwauto’s niet zomaar een trouwauto kunt huren. Dit zijn wagens waar je het liefst de hele dag in zou willen rijden. En dat kan! Je huurt bij ons een trouwauto namelijk standaard voor een dag én nacht, waarbij je ook nog eens 150 vrije kilometers krijgt te verrijden. Genoeg tijd dus om tussen alle bruiloftsperikelen door even flink het gas in te trappen! Want of je nu kiest voor onze supersnelle Chevrolet Corvette C7 Stingray, de adembenemende Audi R8, de indrukwekkende Italiaanse Maserati Ghibli S, de fameuze en robuuste Ford Mustang of een van onze andere trouwauto’s: dit zijn stuk voor stuk wagens voor de liefhebber. Jullie gasten zullen alleen jullie aankomst op de trouwlocatie nooit meer vergeten!

Een trouwauto huren zonder chauffeur

Je kunt er natuurlijk voor kiezen ergens een trouwauto te huren waarbij je een chauffeur krijgt die jullie naar de trouwlocatie rijdt. Echter, is dat dan de échte beleving van een luxe wagen op jullie mooiste dag? Bij ons rijd je lekker zelf en ervaar je op die manier de power en klasse van de trouwauto’s die je bij ons kunt huren. En vergeet dit niet: het ritje in de trouwauto is één van de weinige momentjes van privacy die jij en jouw aanstaande zullen hebben tijdens de trouwdag. Geniet daarvan door de rit met zijn tweeën te beleven en huur een trouwauto van JS Trouwauto’s, zonder chauffeur! Dat is ook nog eens een stuk goedkoper dan een trouwauto huren mét chauffeur.

Aanvullende breng- en haalservice

Het enige nadeel van zelf rijden in de trouwauto is dat je misschien in de knoop komt met het ophalen of terugbrengen van de trouwauto, in de hectiek van de huwelijksdag. Omdat wij niet willen dat je je hier nog druk om hoeft te maken, bieden we aan om de auto vanaf slechts €60,- te komen brengen dan wel ophalen, wanneer jij dat wenst. Informeer naar de mogelijkheden!

Wat kost een trouwauto huren bij JS Trouwauto’s?

Trouwauto’s zijn doorgaans speciale wagens, die je niet zomaar bij ieder autoverhuurbedrijf kunt huren. Het zijn in de regel dan ook kostbare auto’s en de trouwauto’s die je bij ons kunt huren vormen daarop geen uitzondering. Om nou te stellen dat een trouwauto huren goedkoop is, gaat ons dan ook wat ver. Wanneer je prijzen gaat vergelijken zul je echter tot de conclusie komen dat je bij JS Trouwauto’s geniet van de laagste prijzen, zeker als je kijkt wat voor droomwagen je ervoor terugkrijgt. Bij ons is een trouwauto huren mogelijk vanaf €699,- per dag én nacht.

Huur ook jouw trouwauto bij JS Trouwauto’s!

Heb je tussen ons aanbod dé wagen voor jullie bruiloft gevonden? Wacht dan vooral niet te lang en vraag meteen een offerte aan! Dan laten we je zo spoedig mogelijk weten of de betreffende auto op jouw trouwdatum beschikbaar is! Snel en eenvoudig een bloedmooie trouwauto huren doe je bij JS Trouwauto’s!

Vanaf €60,- wordt de auto bij u gebracht of opgehaald. Vraag naar de mogelijkheden!