Trouwauto huren2023-01-23T13:41:23+00:00

Trouwauto huren

Een mooie trouwauto huren maakt jullie dag nog net iets specialer. Wij staan klaar om deze wens voor jullie in vervulling te laten gaan. Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende trouwauto´s. Zo hebben wij voor de echte snelheidsduivels een aantal supercars in de verhuur. Ook hebben wij mooie trouwauto cabrio’s voor in de zomer maar uiteraard ook trouwauto’s voor in de winter. Bekijk nu ons wagenpark en vind jouw ideale trouwauto! Enige voorwaarde: de bestuurder van de trouwauto moet minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig B-rijbewijs.

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze trouwauto’s

Chevrolet Corvette C7 Stingray
Chevrolet Corvette C7 Stingray€899,- dag + nacht
Bekijk
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder€899,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S€799,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Charger 5.7 Hemi V8
Dodge Charger 5.7 Hemi V8€799,- dag + nacht
Bekijk
BMW M4
BMW M4€750,- dag + nacht
Bekijk
Bmw I8
Bmw I8€799,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Challenger V8 Hemi
Dodge Challenger V8 Hemi€799,- dag + nacht
Bekijk
Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar F-Type Cabrio €699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe€699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio€699,- dag + nacht
Bekijk
Chevrolet Camaro Cabriolet
Chevrolet Camaro Cabriolet€699,- dag + nacht
Bekijk
Audi RS6 Performance
Audi RS6 Performance€899,- dag + nacht
Bekijk
Ford USA Mustang GT Fastback V8 uit 1966
Ford USA Mustang GT Fastback V8 uit 1966€899,- dag + nacht
Bekijk

Een divers aanbod sportieve trouwauto’s

We mogen met recht zeggen dat je bij JS Trouwauto’s niet zomaar een trouwauto kunt huren. Dit zijn wagens waar je het liefst de hele dag in zou willen rijden. En dat kan! Je huurt bij ons een trouwauto namelijk standaard voor een dag én nacht, waarbij je ook nog eens 150 vrije kilometers krijgt te verrijden. Genoeg tijd dus om tussen alle bruiloftsperikelen door even flink het gas in te trappen! Want of je nu kiest voor onze supersnelle Chevrolet Corvette C7 Stingray, de adembenemende Audi R8, de indrukwekkende Italiaanse Maserati Ghibli S, de fameuze en robuuste Ford Mustang of een van onze andere trouwauto’s: dit zijn stuk voor stuk wagens voor de liefhebber. Jullie gasten zullen alleen jullie aankomst op de trouwlocatie nooit meer vergeten!

Vanaf €60,- wordt de auto bij u gebracht of opgehaald. Vraag naar de mogelijkheden!

Een trouwauto huren zonder chauffeur

Je kunt er natuurlijk voor kiezen ergens een trouwauto te huren waarbij je een chauffeur krijgt die jullie naar de trouwlocatie rijdt. Echter, is dat dan de échte beleving van een luxe wagen op jullie mooiste dag? Bij ons rijd je lekker zelf en ervaar je op die manier de power en klasse van de trouwauto’s die je bij ons kunt huren. En vergeet dit niet: het ritje in de trouwauto is één van de weinige momentjes van privacy die jij en jouw aanstaande zullen hebben tijdens de trouwdag. Geniet daarvan door de rit met zijn tweeën te beleven en huur een trouwauto van JS Trouwauto’s, zonder chauffeur! Dat is ook nog eens een stuk goedkoper dan een trouwauto huren mét chauffeur.

Aanvullende breng- en haalservice

Het enige nadeel van zelf rijden in de trouwauto is dat je misschien in de knoop komt met het ophalen of terugbrengen van de trouwauto, in de hectiek van de huwelijksdag. Omdat wij niet willen dat je je hier nog druk om hoeft te maken, bieden we aan om de auto vanaf slechts €60,- te komen brengen dan wel ophalen, wanneer jij dat wenst. Informeer naar de mogelijkheden!

Wat kost een trouwauto huren bij JS Trouwauto’s?

Trouwauto’s zijn doorgaans speciale wagens, die je niet zomaar bij ieder autoverhuurbedrijf kunt huren. Het zijn in de regel dan ook kostbare auto’s en de trouwauto’s die je bij ons kunt huren vormen daarop geen uitzondering. Om nou te stellen dat een trouwauto huren goedkoop is, gaat ons dan ook wat ver. Wanneer je prijzen gaat vergelijken zul je echter tot de conclusie komen dat je bij JS Trouwauto’s geniet van de laagste prijzen, zeker als je kijkt wat voor droomwagen je ervoor terugkrijgt. Bij ons is een trouwauto huren mogelijk vanaf €699,- per dag én nacht.

Huur ook jouw trouwauto bij JS Trouwauto’s!

Goede service, duidelijke communicatie, vriendelijk geholpen en een super mooie en fijne auto!
Marianne Kappinga
Marianne Kappinga
Goede service, mooie auto, perfecte toevoeging aan onze bruiloft
Nick Voogt
Nick Voogt
Fijne en snelle communicatie. Kan zowel via de telefoon als via whatsapp. Was snel in de gelegenheid een bezoek te brengen. Ruime keus uit de supersnelle, maar ook stijlvolle auto's. Goede service en dan vooral de ophaalservice. De trouwauto viel absoluut in de smaak. Een dikke 10!
Leendert Jan vd Hoef
Leendert Jan vd Hoef
Super bedrijf met een top service. Genoten van de Corvette!
Kees Van Der Wiel
Kees Van Der Wiel
Wij hebben de dodge charger v8 gehuurd. Wat een waanzinnige auto. De Auto netjes een avond ervoor opgehaald alles besproken, en de auto werd aan het einde van de dag weer netjes opgehaald. Geen zorgen dus voor ons op onze dag! Een hele fijne zaak dus
Gekke Henk klaaszoon
Gekke Henk klaaszoon
Wat heb ik toch in een top auto gereden. Het heeft onze trouwdag voor mij zeker wel afgemaakt
Olaf Bosboom
Olaf Bosboom
Super fijn bedrijf, alles wordt keurig volgens afspraak gedaan👌
Stefan van den Brand
Stefan van den Brand
We hadden de Audi R8 cabrio. Geweldige ervaring en een verijking van de bruiloft. Aanrader!
Henrick Van de Steeg
Henrick Van de Steeg

Heb je tussen ons aanbod dé wagen voor jullie bruiloft gevonden? Wacht dan vooral niet te lang en vraag direct een offerte aan! Dan laten we je zo spoedig mogelijk weten of de betreffende auto op jouw trouwdatum beschikbaar is! Snel en eenvoudig een bloedmooie trouwauto huren doe je bij JS Trouwauto’s!

  • Bij aankomst worden jullie verwelkomd en zullen wij even kort kennismaken.
  • Vervolgens lopen wij gezamenlijk een rondje om de auto. Mochten er schades op de auto aanwezig zijn dan wordt dit gefotografeerd en digitaal onder het klantcontact opgeslagen. Als laatste wordt er een foto gemaakt van de km stand en het brandstofpeil. Deze foto’s zijn op verzoek voor de klant inzichtelijk.
  • Daarna geven wij een korte uitleg over de werking van de sleutel, hoe de auto afgetankt dient te worden en hoe de auto van het slot gaat en weer veilig op slot gezet dient te worden.
  • De bestuurders kan daarna plaatsnemen achter het stuur. Er volgt een korte uitleg over het instellen van de stoel en het stuur en vervolgens neem ik of een medewerker van JS Trouwauto’s plaats naast de bestuurder.
  • Wij zullen alle opties even langslopen en uitleggen. Wij geven aan waar je op dient te letten tijdens het rijden en daarna kan de bruidegom of bruid vetrekken met de trouwauto naar het JA woord 💍

Wij zullen jullie offerte aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en wensen jullie veel succes met alle voorbereidingen en hopelijk tot snel!

Kan ik de auto van te voren bezichtigen?2023-01-16T15:05:38+00:00

Natuurlijk, dit is geen probleem. Bezichtigingen zijn mogelijk op afspraak, op de maandag- of dinsdagavond bij ons op locatie.

Hoe kan ik een trouwauto reserveren?2023-01-16T15:05:31+00:00

Heb je een mooie trouwauto gevonden op onze website, en vraag je je af óf en hoe je deze kunt huren? Neem contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of de door jou gekozen trouwauto nog beschikbaar is op jouw trouwdatum. Is de auto nog vrij op deze datum? Dan kun je deze uiteraard bij ons boeken.

Om een trouwauto definitief te boeken voor een datum vragen wij een aanbetaling van 200 euro. Wij sturen je een digitale offerte die ondertekend dient te worden. Daarnaast hebben wij van alle bestuurders een kopie van het rijbewijs nodig (voor en achterkant). Is de offerte getekend, de aanbetaling gedaan en hebben wij een kopie van jouw rijbewijs ontvangen? Dan is de boeking definitief. Op naar jullie grote dag!

Ik heb geen ervaring met sportauto’s, leggen jullie alles uit?2023-01-16T15:05:23+00:00

Als je de auto komt ophalen nemen wij alle knopjes en opties van de trouwauto met je door. Stel gerust je vragen, wij nemen hier ruim de tijd voor.

Kan ik de trouwauto kosteloos annuleren?2023-01-16T15:05:16+00:00

Je kunt de trouwauto na het boeken niet kosteloos annuleren. Zodra je een auto hebt geboekt en aanbetaald zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling. Wanneer je binnen 30 dagen voor je bruiloft de auto annuleert berekenen wij de volledige huurprijs.

Moet ik de auto zelf terug brengen of komen jullie deze ophalen?2023-01-16T15:05:10+00:00

Dit is allebei mogelijk. Vaak bieden wij een ophaalservice aan zodat jullie je geen zorgen meer hoeven te maken over het retourneren van de auto. Meer over de kosten van de ophaalservice vind je hier.

Wat kost een ophaalservice?2023-01-16T15:05:04+00:00

De kosten van een ophaalservice zijn afhankelijk van de afstand vanaf Papendrecht. Reken op: binnen 50 kilometer 60 euro, hierna 1 euro per kilometer extra.

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren bij JS Trouwauto’s?2023-01-16T15:04:55+00:00

Om met onze auto’s de weg op te mogen moet je minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands/Belgisch rijbewijs B.

Ik heb schade gereden tijdens mijn huurperiode, wat nu?2023-01-16T15:01:07+00:00

Schade is voor iedereen vervelend. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk op te lossen zodat je gewoon door kan gaan met je bruiloft. Er worden duidelijke foto’s gemaakt en we bespreken direct de vervolgstappen.

Wie mag er rijden met de gehuurde auto?2023-01-16T15:00:50+00:00

De huurder mag rijden met de auto. Naast de huurder mag je 1 extra bestuurder opgeven.

Ik ben te laat met terug brengen van de auto, wat nu?2023-01-16T15:00:55+00:00

Voor ieder uur te laat inleveren rekenen wij 50 euro extra huur. Misschien is de auto direct na jou weer verhuurd, dus dan komt een volgende huurder in de knel met zijn planning. Dit willen wij graag voorkomen.