Home|Trouwauto huren|Trouwauto huren in Veenendaal

Trouwauto huren nabij Veenendaal

Ben je op zoek naar een trouwauto die je kunt huren nabij Veenendaal? Dan ben je bij JS Trouwauto’s aan het juiste adres! JS Trouwauto’s beschikt over de mooiste trouwauto’s die je kan bedenken voor jullie grote dag. Je maakt gegarandeerd indruk met een van de vele trouwauto’s van JS Trouwauto’s. In welke trouwauto rijden jullie straks naar het stadhuis? Wordt het een Jaguar, een Mustang of toch een van de vele andere auto’s? De keuze is reuze!

Ieder stel dat gaat trouwen gaat meestal van locatie naar locatie, of vanuit huis naar de locatie. Waarom zou je dat dan in je eigen auto doen? Met een trouwauto gehuurd nabij Veenendaal maak jij de blits. Tijdens je rit zullen meerdere hoofden omdraaien om een blik van de auto te zien. Eenmaal bij het stadhuis aangekomen maak jij een onvergetelijke entree. De auto’s zijn van verre al te horen en te herkennen. Hoe zouden jouw gasten reageren als je ineens in een supercar aan komt rijden? Reken er op dat alle gasten lang over de auto zullen napraten!

Onze exclusieve trouwauto’s in Veenendaal

Audi RS6 Performance
Audi RS6 Performance
Chevrolet Corvette Stingray
Chevrolet Corvette Stingray
Dodge Charger Hemi
Dodge Charger Hemi
Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Chevrolet Camaro Cabriolet
Chevrolet Camaro Cabriolet
Ford USA Mustang uit 1966
Ford USA Mustang uit 1966
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar F-Type Cabrio
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe
Dodge Challenger Hemi
Dodge Challenger Hemi
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder
Ford mustang uit 1967
Ford mustang uit 1967

Trouwauto’s met chauffeur in Veenendaal

Retro Volkswagen T1 busje
Retro Volkswagen T1 busje
Cadillac Coupe de Ville uit 1966
Cadillac Coupe de Ville uit 1966

Zelf in de gehuurde trouwauto nabij Veenendaal rijden!

Het allermooiste van de trouwauto huren nabij Veenendaal is dat je de auto helemaal zelf mag besturen! Naast dat je bruiloft misschien wel één van de mooiste dagen uit je leven is, is het met de trouwauto ook nog eens één van de coolste dagen uit je leven. Jij mag namelijk één van de vele super auto’s besturen! Heb je er altijd van gedroomd om in een Chevrolet Camaro Cabriolet of om in een Corvette C7 te rijden? Om al die pk’s onder je te voelen? Om alle hoofden om te laten draaien? Dit is je kans! Door een trouwauto te huren dichtbij Veenendaal combineer je beide dromen. Wie wil dat nou niet?

Hoe haal ik de gehuurde trouwauto nabij Veenendaal op?

Je kan de gehuurde trouwauto nabij Veenendaal zelf op komen halen in Papendrecht. Alle auto’s worden voor 1 dag en 1 nacht verhuurd, zodat het altijd in jouw schema past. Mocht je onverhoopt toch niet in staat zijn om de auto zelf op te komen halen of om hem te brengen? Voor een klein bedrag haalt JS Trouwauto de trouwauto bij jou in Veenendaal op. Mocht je te laat zijn met het inleveren van de auto? Dat is ook geen probleem. De auto kan in overleg op ieder gewenst moment worden teruggebracht. Voor de extra tijd wordt natuurlijk wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Service

JS Trouwauto’s vindt het belangrijk dat je een zorgeloze bruiloft hebt. De gehuurde trouwauto nabij Veenendaal of Rotterdam en Utrecht mag geen zorg zijn. Hieronder staat de service makkelijk onder elkaar:

  • Je mag de gehuurde trouwauto zelf besturen
  • De eerste 150 kilometer zijn gratis
  • Je mag de gehuurde trouwauto op ieder gewenst moment terugbrengen en ophalen, in overleg is alles mogelijk. Let wel op dat je een meerprijs betaalt als je de auto later inlevert
  • De gehuurde trouwauto heeft een volle tank bij het ophalen
  • De huurprijs is inclusief BTW en 150 gratis kilometers.
  • Alle gehuurde trouwauto nabij Veenendaal zijn voorzien van een automatische versnellingsbak
  • Kan je de gehuurde trouwauto niet aftanken? Dan regelt JS Trouwauto’s dit voor jullie

Offerte trouwauto huren nabij Veenendaal

Ben je enthousiast geworden over het huren van een trouwauto nabij Veenendaal? Vraag dan snel een offerte aan en wie weet rijd jij op jouw droomdag rond in jouw droomauto!