Trouwauto huren in Amersfoort

De grote dag nadert, het is tijd om voor jullie trouwdag in Amersfoort een trouwauto te huren. Weten jullie al wat voor auto het wordt? Hou jullie vooral niet in! Denk Audi, denk Maserati, denk Corvette; maak jullie dag extra speciaal door een dikke sportwagen of muscle car bij JS Trouwauto’s te huren. In Amersfoort zal iedereen opkijken wanneer de wagen met ronkende motor aan de horizon verschijnt. Wanneer de trouwauto dichterbij komt kijkt men nog meer de ogen uit. De bruid of bruidegom zit zelf achter het stuur! Dit en meer kun je van JS Trouwauto’s verwachten wanneer jullie vanuit Amersfoort een trouwauto bij ons huren.

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze trouwauto’s

Chevrolet Corvette C7 Stingray
Chevrolet Corvette C7 Stingray€899,- dag + nacht
Bekijk
Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder€899,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT€799,- dag + nacht
Bekijk
Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S€799,- dag + nacht
Bekijk
BMW M4
BMW M4€750,- dag + nacht
Bekijk
Bmw I8
Bmw I8€799,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Challenger
Dodge Challenger€799,- dag + nacht
Bekijk
Dodge Charger 5.7 Hemi V8
Dodge Charger 5.7 Hemi V8€799,- dag + nacht
Bekijk
Jaguar F-Type Cabrio
Jaguar F-Type Cabrio €699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe€699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio€699,- dag + nacht
Bekijk
Chevrolet Camaro Cabriolet
Chevrolet Camaro Cabriolet€699,- dag + nacht
Bekijk
Audi RS6 Performance
Audi RS6 Performance €899,- dag + nacht
Bekijk

Even inrijden

De autorit vanuit Papendrecht is een mooie gelegenheid om te wennen aan de auto. Jullie rijden namelijk zelf terug naar Amersfoort in de trouwauto die jullie huren. Voel hoe snel ze optrekt, met de kracht van honderden pk’s trekt ze het asfalt onder zich door. Haast hebben jullie echter niet, want jullie hebben de wagen voor een dag én een nacht. Laat jullie schema het niet toe dat jullie de trouwauto zelf kunnen ophalen? Dan komen we tegen een geringe meerprijs de door jullie gehuurde trouwauto in Amersfoort afleveren dan wel ophalen.

Onze trouwauto’s om te huren

In onze vloot hebben we de stoerste en meest luxe trouwauto’s die jullie vanuit Amersfoort kunnen huren. Kijk jullie ogen uit tussen de muscle cars en sportwagens, het ene model nog exclusiever dan het andere. Wat dachten jullie van een Corvette Stingray, Maserati Ghibli S of Audi R8 Spyder? Vind je een nóg sportievere trouwauto om te huren in Amersfoort dan horen we het graag. Knallen jullie liever jullie bruiloft tegemoet in een gespierde Dodge Challenger of Charger, of is een Ford Mustang meer jullie jam? JS Trouwauto’s heeft ze. Bekijk hier het volledige aanbod voor trouwauto-verhuur.

Blikvanger op trouwfoto’s

Gaan jullie op de Grote Dag trouwfoto’s schieten in of buiten Amersfoort? Huren jullie een trouwauto bij ons, dan hebben jullie er in ieder geval een geweldige blikvanger bij. De glanzend witte, zwarte of blauwe bolide zal jullie outfits en uitstraling nog meer naar voren laten komen. Tip: vraag de fotograaf om foto’s te maken van jullie aankomst. Het bruidspaar dat zelf aan komt rijden in een exclusieve wagen, dat wil je later zeker in het trouwalbum terugzien.

“Schitterende trouwdag gehad met de Maserati! Goede vlotte communicatie, flexibel! Top!” Google review van Niels

Bruiloft in Amersfoort, trouwauto huren bij JS

Een bruiloft vergt altijd de nodige planning. Dat hebben jullie inmiddels vast al ondervonden. Een vraag waar jullie misschien mee zitten is hoe jullie de gehuurde trouwauto vanuit Amersfoort terug zullen brengen. Tijdens het feest hoeft in ieder geval niemand de BOB te zijn, want jullie kunnen de wagen de volgende dag terugbrengen. Gebruiken jullie onze haal- en brengservice, dan hebben jullie er helemaal geen omkijken naar. Hoe dan ook, wij helpen graag om jullie speciale dag nóg specialer te maken. Neem contact met ons op om voor jullie bruiloft in Amersfoort een trouwauto te huren. Zoals Gerwin het zegt in zijn review op Google: Als je een dikke trouwauto zoekt, ben je hier zeker aan het goede adres!

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad