Chevrolet Corvette C7 Grandsport
Chevrolet Corvette C7 Rear
Chevrolet Corvette C7 steering wheel
Chevrolet Corvette C7 seats black leather
Chevrolet Corvette C7 engine
Chevrolet Corvette C7 Grandsport white
Chevrolet Corvette C7 Grandsport
Chevrolet Corvette C7 Grandsport white
Chevrolet Corvette C7 Grandsport rear
Chevrolet Corvette C7 Grandsport white side

 

4.5/5 - (45 stemmen)

Chevrolet Corvette C7 Stingray trouwauto huren

Willen jullie voor jullie bruiloft een exclusieve Corvette trouwauto huren? Een echte Amerikaanse sportwagen met werkelijk álles erop en eraan? Wij van JS Trouwauto’s maken die droom graag waar! Bij ons huur je namelijk geen suffe Eend of een rammelende Cadillac. Nee, wij pakken het liever groots aan. Power, snelheid en ronkende motoren: dat is waar we blij van worden! En jullie waarschijnlijk ook, want als je een Corvette als trouwauto wilt huren, dan weet je wat je wilt! Reserveer dus gauw jullie Corvette trouwauto online!

  • De Chevrolet Corvette C7 kan al gehuurd worden voor € 899,- per dag + nacht incl BTW.
  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Offerte aanvragen

Trouwen met pit

Wat de trouwjurk voor de vrouw is, is de trouwauto voor menig man. Al sluiten we natuurlijk niet uit dat het bij jullie juist de bruid is die helemaal gek is van auto’s. Hoe dan ook: de trouwauto neemt een belangrijke plek in op jullie trouwdag. Hij brengt jullie naar de trouwlocatie en fungeert als achtergrond voor vele foto’s. Dit moet dus een auto zijn die bij jullie past! Houden jullie van snelheid, avontuur en zoeken jullie een wagen die symbool staat voor de kracht van jullie relatie? Dan is de Corvette C7 Stingray als trouwauto zeer geschikt!

Deze glanzend witte bolide mogen we gerust het paradepaardje van ons complete assortiment noemen. Zo’n wagen kom je in Nederland, sterker nog: in heel Europa, nauwelijks tegen. Nieuw wordt hij namelijk uitsluitend in Amerika verkocht. Dat maakt deze bloedsnelle Corvette de perfecte trouwauto om te huren. Bij een exclusieve dag hoort een exclusieve wagen!

Alle luxe aan boord

Alleen al bij het zien van deze hagelwitte supercar ben je waarschijnlijk verkocht. Maar de Corvette C7 Stingray heeft niet alleen de looks, maar levert ook waanzinnige prestaties. De 6.2 liter V8-motor met liefst 466 pk blaast de blinkende bolide binnen niet meer dan 4.2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Daar krijg je het wel even warm van! Met de nadruk op even, want de stoelventilatie zorgt ervoor dat je gauw weer afkoelt. Onderweg naar de trouwlocatie klinkt jullie favoriete muziek door de premium Bose-speakers en bij mooi weer mag het dak eraf. Hadden we al gezegd dat we zelf behoorlijk fan zijn van deze Corvette?

Huur de Corvette C7 Stingray voor een dag én nacht!

Wanneer jullie de Corvette als trouwauto willen huren, dan krijgen jullie ‘m een dag en nacht tot jullie beschikking. De eerste 150 kilometer zijn bovendien vrij, zodat jullie de bolide ook echt even goed kunnen ervaren. Haal ‘m dus gerust de avond voorafgaand aan de bruiloft op en maak alvast een ontspannende toerrit, om de spanning voor de grote dag wat te laten zakken. Ook de Corvette trouwauto huren? Vraag dan nu een offerte aan!

Offerte aanvragen