Neem contact met ons op.

Vul het onderstaande offerteformulier in met de gewenste auto en huurdatum, of neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. Stefan en Joris zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Bij ons krijgt u de trouwauto altijd een Dag + Nacht

  • Al onze auto’s zijn voorzien van een ALLRISK verzekering!
  • Persoonlijk en snel contact

  • Wij bieden al vanaf €60,- een ophaalservice aan!

Contact | Js trouwautos
Naam(Vereist)
Selecteer je gewenste trouwauto
Selecteer de trouwauto's waarin je geïnteresseerd bent.
Maak je trouwauto compleet
Selecteer onze extra opties om je trouwauto te personaliseren.
De datum dat je de trouwauto wenst te huren.
Heb je een vraag of verzoek voor ons? Stel hem gerust.
Naam(Vereist)
Selecteer je gewenste trouwauto
Selecteer de trouwauto's waarin je geïnteresseerd bent.
Maak je trouwauto compleet
Selecteer onze extra opties om je trouwauto te personaliseren.
De datum dat je de trouwauto wenst te huren.
Heb je een vraag of verzoek voor ons? Stel hem gerust.
Bruidsboeket op trouwauto - boeket op motorkap trouwauto

Bruidsboeket

Voeg een extra vleugje romantiek toe aan jullie trouwauto met een prachtig bruidsboeket op de motorkap. Onze bruidsboeketten zijn speciaal ontworpen om op de auto te bevestigen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, passend bij jullie bruiloftsthema.

Bruidsboeket op trouwauto - boeket op motorkap trouwauto

Kentekenplaat

Maak jullie trouwauto uniek door te kiezen voor een gepersonaliseerde kentekenplaat met jullie initialen of trouwdatum erop. Een mooie herinnering aan jullie speciale dag, die je nog vele jaren zal koesteren.

Wat kunnen jullie van JS Trouwauto’s verwachten?

✅  Wij zorgen dat jullie een auto meekrijgen die zowel technisch als visueel in een uitmuntende staat is! Wij zijn het hele jaar druk bezig om alle wagens in top conditie te houden. En daarnaast zijn al onze wagens ons eigendom en in eigen beheer!

✅  Bij ons ga je goed verzekerd op pad. Al onze auto’s zijn voorzien van een allrisk verzekering! Let hier op bij jullie keuze, veel aanbieders werken vaak met slechts een wa dekking en al het risico rust dan volledig op jullie schouders…

✅  Bij JS Trouwauto’s huur je een auto voor 1 dag + nacht. Je hebt dus vaak de mogelijkheid om de auto de avond van te voren al op te halen, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders, waarbij de auto op de trouwdag zelf opgehaald dient te worden.

✅ Om onbezorgd van jullie bruiloft te genieten bieden wij al vanaf €60,- een ophaalservice aan!

Hoe gaat het huren van een auto dan precies in zijn werk?

  • Bij aankomst worden jullie verwelkomd en zullen wij even kort kennismaken.
  • Vervolgens lopen wij gezamenlijk een rondje om de auto. Mochten er schades op de auto aanwezig zijn dan wordt dit gefotografeerd en digitaal onder het klantcontact opgeslagen. Als laatste wordt er een foto gemaakt van de km stand en het brandstofpeil. Deze foto’s zijn op verzoek voor de klant inzichtelijk.
  • Daarna geven wij een korte uitleg over de werking van de sleutel, hoe de auto afgetankt dient te worden en hoe de auto van het slot gaat en weer veilig op slot gezet dient te worden.
  • De bestuurders kan daarna plaatsnemen achter het stuur. Er volgt een korte uitleg over het instellen van de stoel en het stuur en vervolgens neem ik of een medewerker van JS Trouwauto’s plaats naast de bestuurder.
  • Wij zullen alle opties even langslopen en uitleggen. Wij geven aan waar je op dient te letten tijdens het rijden en daarna kan de bruidegom of bruid met de trouwauto op weg naar het JA woord 💍

Wij zullen jullie offerte aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en wensen jullie veel succes met alle voorbereidingen en hopelijk tot snel!