Contact opnemen ?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand offerte formulier in met de gewenste auto en huurdatum. Wij zullen jullie aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Neem contact op met Jstrouwautos

Offerte Aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ

Contact Opnemen

Een gepersonaliseerde kentekenplaat op uw trouwauto?
Vraag naar de mogelijkheden! 

Gepersonaliseerde kentekenplaat op Audi RS6

Wat kunnen jullie van JS Trouwauto’s verwachten?

✅  Wij zorgen dat jullie een auto meekrijgen die zowel technisch als visueel in een uitmuntende staat is! Wij zijn het hele jaar druk bezig om alle wagens in top conditie te houden. En daarnaast zijn al onze wagens ons eigendom en in eigen beheer!

✅  Bij ons ga je goed verzekerd op pad. Al onze auto’s zijn voorzien van een allrisk verzekering! Let hier op bij jullie keuze, veel aanbieders werken vaak met slechts een wa dekking en al het risico rust dan volledig op jullie schouders… 

✅  Bij JS Trouwauto’s huur je een auto voor 1 dag + nacht. Je hebt dus vaak de mogelijkheid om de auto de avond van te voren al op te halen, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders, waarbij de auto op de trouwdag zelf opgehaald dient te worden.

✅ Om onbezorgd van jullie bruiloft te genieten bieden wij al vanaf €60,- een ophaalservice aan!

Hoe gaat het huren van een auto dan precies in zijn werk? 

  • Bij aankomst worden jullie verwelkomd en zullen wij even kort kennismaken.
  • Vervolgens lopen wij gezamenlijk een rondje om de auto. Mochten er schades op de auto aanwezig zijn dan wordt dit gefotografeerd en digitaal onder het klantcontact opgeslagen. Als laatste wordt er een foto gemaakt van de km stand en het brandstofpeil. Deze foto’s zijn op verzoek voor de klant inzichtelijk.
  • Daarna geven wij een korte uitleg over de werking van de sleutel, hoe de auto afgetankt dient te worden en hoe de auto van het slot gaat en weer veilig op slot gezet dient te worden.
  • De bestuurders kan daarna plaatsnemen achter het stuur. Er volgt een korte uitleg over het instellen van de stoel en het stuur en vervolgens neem ik of een medewerker van JS Trouwauto’s plaats naast de bestuurder.
  • Wij zullen alle opties even langslopen en uitleggen. Wij geven aan waar je op dient te letten tijdens het rijden en daarna kan de bruidegom of bruid met de trouwauto op weg naar het JA woord 💍

Wij zullen jullie offerte aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en wensen jullie veel succes met alle voorbereidingen en hopelijk tot snel!