Home|Trouwauto huren|Corvette trouwauto huren

Corvette trouwauto huren

Als je een Corvette trouwauto wilt huren, dan ga je voor een trouwdag vol power, snelheid en ronkende motoren. Trouwen doe je als het goed is maar één keer, rijden in een echte Corvette waarschijnlijk ook. Van de C7 Stingray, die in zijn thuisland Amerika nog onder moedermerk Chevrolet valt, zijn er in Nederland hooguit een paar handjes vol. Maar jullie hebben nu de kans om er op jullie trouwdag eentje te mogen besturen door deze Corvette trouwauto te huren! Reserveer nu deze stoere Amerikaan en kom op jullie bruiloft voorrijden in stijl.

Onze Corvette trouwauto’s

Chevrolet Corvette C7 Stingray
Chevrolet Corvette C7 Stingray

Onze Corvette trouwauto’s

Bij JS Trouwauto’s hebben we een wagenpark vol stralend witte, glanzend zwarte en stoer blauwe trouwauto’s. De één is nog exclusiever en luxer dan de andere. De Corvette trouwauto die je bij ons kunt huren, is een C7 Stingray. De Corvette C7 Stingray is een èchte snelheidsduivel. Besluit je deze Corvette trouwauto te huren op een mooie zomerdag, dan kan je zelfs het dakje eraf halen. Niet te snel rijden dan natuurlijk, want voor je het weet raken jullie zorgvuldig gestylde trouwkapsels in de war!

Een hele dag Corvette rijden

Wanneer je een racewagen huurt op het circuit, dan mag je er vaak maar eventjes in rijden. Als jullie besluiten onze Corvette trouwauto te huren, dan hebben jullie hem voor een volle dag én nacht! Zo hebben jullie genoeg tijd om aan de bolide te wennen. Maak gerust een ommetje met deze zeldzame wagen, want de eerste 150 km zitten bij de prijs in! Bij het huren van deze Corvette trouwauto kun je zelf plaatsnemen achter het stuur.

Nu een Corvette trouwauto huren

Zijn jullie eruit en willen jullie deze exclusieve Corvette trouwauto huren? Excellent! Wij zorgen voor de verzekering, zodat jullie zorgeloos het asfalt op kunnen. Jullie Stingray wordt voor elk gebruik grondig door ons geïnspecteerd, onderhouden en opgepoetst. Alles voor de mooiste dag van jullie leven. Bel ons nu op tel:+31622392169 om jullie Corvette trouwauto te huren, of vraag een offerte aan via deze site!