Dodge Challenger R/T
Dodge Challanger trouwauto huren
Dodge Challenger R/T 5.7 Hemi
Dodge Challenger R/T steering wheel
Dodge Challenger R/T seats
Dodge Challenger R/T 5.7 V8 Hemi
Dodge Challenger R/T
Dodge Challenger R/T front white
Dodge Challenger Hemi
Dodge Challenger R/T side white
Dodge Challenger R/T rear white
4/5 - (40 stemmen)

Dodge Challenger trouwauto huren

Een hagelwitte Dodge Challenger als trouwauto huren: daarmee geven jullie je bruiloft pas echt glans! Deze Amerikaanse muscle car met een V8 Hemi motor zal jullie versteld doen staan. Van buiten stoer en grotesk, onder de motorkap een ware krachtpatser, van binnen stijlvol en modern. Met de Dodge Challenger als trouwauto huren jullie een wagen die gegarandeerd een prominente rol zal innemen tijdens jullie trouwdag. Alle gasten willen met deze bolide op de foto! Je huurt ‘m bij ons voor slechts €799,- voor een dag én nacht, met bovendien 150 vrije kilometers inbegrepen. Vraag dus nu een offerte aan en reserveer de Dodge Challenger trouwauto voor jullie bruiloft!

Dodge Challenger huren

  • Deze Dodge Challenger kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Een waar icoon

Deze iconische Amerikaan is alweer de derde generatie die van dit model gebouwd is. De eerste Dodge Challenger verscheen al in 1970 op de markt. Het nieuwe model Dodge Challenger, die je bij ons als trouwauto kunt huren, werd in 2008 voor het eerste op de weg toegelaten. De huidige generatie Dodge Challenger heeft nog veel weg van het klassieke model uit de jaren ‘70, maar is vanbinnen voorzien van de nieuwste snufjes, waaronder een hedendaags multimediasysteem en krachtige Harman Kardon speakers.

Wie gek is van Amerikaanse wagens herkent al gauw de gelijkenis met de Ford Mustang en Chevrolet Camaro. Eerstgenoemde wagen is een belangrijke inspiratiebron geweest voor de productie van de eerste generatie Dodge Challenger. En nog steeds zijn deze zogenoemde pony cars zowel qua design als qua prestaties vergelijkbaar. De Dodge Challenger die je als trouwauto kunt huren is echter iets langer dan de Mustang en de Camaro. Het rechtlijnige ontwerp in combinatie met de karakteristieke gespaakte velgen maken wat ons betreft dat de Dodge Challenger misschien wel de meest typisch ‘Amerikaanse’ trouwauto is die je bij ons kunt huren.

Dodge Challenger trouwauto huren bij JS Trouwauto’s

Wie een exclusieve trouwauto wilt huren komt al gauw terecht bij JS Trouwauto’s. Van een brullende Dodge Challenger tot een bloedsnelle Maserati Ghibli en van een hypermoderne Audi R8 tot de futuristische BMW i8. Bij ons rijd je gewoon lekker zelf, zodat je écht kunt genieten van het moment. Om dit mede mogelijk te maken kun je de auto al de avond voor de bruiloft ophalen. Zo heb je alle tijd om volop gebruik te maken van de 150 kilometer die jullie vrij in de Dodge Challenger of andere trouwauto mogen rijden.

Vraag een offerte aan

De vraag naar onze exclusieve wagens is groot. Willen jullie dus de Dodge Challenger als trouwauto huren, dan is ons advies: wees er snel bij. Vraag tijdig een offerte aan voor de gewenste datum en verzeker jullie alvast van de trouwauto van jullie dromen. Een Dodge Challenger als trouwauto huren doe je vandaag nog bij JS Trouwauto’s!