Jaguar F-Type
Jaguar F-Type rear
Jaguar F-Type interior
Jaguar F-Type seats
Jaguar F-Type convertible
Jaguar F-Type
Jaguar F-Type cabrio
Jaguar F-Type spoiler
Jaguar F-Type side
Jaguar F-Type rear white

 

4.7/5 - (25 stemmen)

Jaguar F-Type Cabrio trouwauto huren

Willen jullie graag onze Jaguar F-type cabrio trouwauto huren? Dat getuigt van goede smaak! Onze hagelwitte Jaguar F-type is één van de populairste exclusieve sportwagens van het moment. Met het open dak maken jullie een meer dan flitsende entree op jullie trouwdag. Deze Jaguar gedraagt zich met zijn 340 pk 3.0 liter V6-motor écht als een roofdier. Vallen jullie ook ten prooi aan zijn charmes?

  • Deze Jaguar F-Type Cabrio kan al gehuurd worden voor € 699,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,25 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Over de Jaguar F-type cabrio trouwauto

Wanneer jullie tot de conclusie zijn gekomen graag de Jaguar F-type cabrio als trouwauto te willen huren, is de kans groot dat jullie al precies weten wat je van dit racemonster kunt verwachten. Maar laten we toch nog eens benoemen wat deze Jaguar zo speciaal maakt, al is het maar omdat we er zelf gewoon blij van worden!

Spectaculair design

Bij een trouwauto huren gaat het in de eerste plaats natuurlijk gewoon om ‘de looks’. De wagen gaat als achtergrond fungeren voor talloze foto’s van jullie samen en de gasten zullen het ook gaaf vinden om zich met een blinkende Jaguar F-type te laten vereeuwigen.

Alles aan deze Jaguar F-type, die jullie als trouwauto kunnen huren, ademt snelheid en power. Kijk alleen maar eens naar de prachtige pixel-led-koplampen die naadloos overlopen in het fraai afgeronde design van deze wagen. En wanneer je afslaat dansen de knipperlichten sierlijk over de rondingen van deze knappe dame.

Van alle gemakken voorzien

Wanneer jullie de Jaguar F-type cabrio trouwauto huren, mogen jullie deze al de avond van tevoren ophalen. Daarbij krijgen jullie liefst 150 vrije kilometers. Maak daar gebruik van, al is het maar om het indrukwekkende infotainmentsysteem van deze Jag. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We nodigen jullie uit om ze vooral zelf te ontdekken!

In vliegende vaart naar het altaar

Tot slot moeten we het natuurlijk nog hebben over de waanzinnige rij prestaties van de Jaguar F-type cabrio trouwauto, die jullie kunnen huren. In deze auto voel je je verbonden met het wegdek, alsof een magneet je door de bochten trekt. Een gevoel van veiligheid en beheersing over de auto maakt zich van je meester. Ondertussen vult de gehoorgang zich met het indrukwekkende gebrul van de 340 pk 6-cilinder, dat door het dubbele uitlaatsysteem nog maar eens versterkt wordt. Voor de liefhebber is de Jaguar F-type cabrio als trouwauto het absolute summum!

Ook de Jaguar F-type cabrio trouwauto huren? Neem contact op!

Bij interesse in deze sportieve Jaguar kunnen jullie eenvoudig online een offerte aanvragen. Je kunt ons vanzelfsprekend ook altijd bellen of mailen. Komen jullie voor jullie bruiloft ook de Jaguar F-type cabrio trouwauto huren?