Maserati Ghibli S trouwauto huren

Willen jullie een Maserati Ghibli S trouwauto huren voor de grote dag? Dat kan bij JS Trouwauto’s! Deze Maserati is een zeer mooi wit exemplaar met al het nodige comfort en zal zeker niet misstaan op de trouwfoto’s.

Door het 3.0 liter V6 motorblok met twee grote turbo’s beschikt de auto over een krachtige 410 pk. Deze auto rijdt heerlijk mede dankzij het vier dubbele uitlaatsysteem. En het is goed merkbaar dat het motorblok mede is ontwikkeld door Ferrari. Huur je deze Maserati Ghibli S trouwauto, dan trek je gemakkelijk in vijf seconden op van nul tot honderd. Zoeken jullie een prachtige Italiaanse auto die sportief rijdt, maar ook luxe en comfort uitstraalt? Dan is dit dé trouwauto voor jullie.

  • De Maserati Ghibli S kan gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW. (Verzekering Inbegrepen)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,99 per kilometer.

Offerte aanvragen

Zonder zorgen Maserati Ghibli S trouwauto huren

Deze witte Maserati Ghibli S trouwauto is al te huur voor slechts € 799,- per dag! Natuurlijk is deze trouwauto goed verzekerd door JS Trouwauto’s, dus daar hoeven jullie je geen zorgen om te maken. Daarnaast is de prijs inclusief 150 vrije kilometers. Wanneer jullie de Maserati Ghibli S trouwauto huren, dan mag de auto de avond voor de dag van het trouwen al worden opgehaald. Geen zorgen voor de belangrijke ochtend met een trouwauto van JS Trouwauto’s dus!

Huur snel de Maserati Ghibli S trouwauto

In deze stralend witte trouwauto mogen jullie zelf rijden. Wij stellen als enige voorwaarde dat de bestuurder minimaal één jaar een geldig B-rijbewijs heeft. Zien jullie het wel zitten om in een prachtig luxe en sportieve Italiaanse trouwauto te stappen? Huur dan deze witte Maserati Ghibli S trouwauto! Klik hieronder om een offerte aan te vragen en reserveer snel jullie datum!

Offerte aanvragen