Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S
Maserati Ghibli S trouwauto
Maserati Ghibli S trouwauto
Maserati Ghibli S trouwauto huren
Maserati Ghibli S trouwauto huren
Maserati Ghibli S trouwauto huren
Maserati trouwauto huren
Maserati trouwauto
Maserati trouwauto huren
4.1/5 - (47 stemmen)

Maserati Ghibli S trouwauto huren

Willen jullie een Maserati Ghibli S trouwauto huren voor de grote dag? Dat kan bij JS Trouwauto’s! Deze Maserati is een zeer mooi wit exemplaar met al het nodige comfort en zal zeker niet misstaan op de trouwfoto’s.

Door het 3.0 liter V6 motorblok met twee grote turbo’s beschikt de auto over een krachtige 410 pk. Deze auto rijdt heerlijk mede dankzij het vier dubbele uitlaatsysteem. En het is goed merkbaar dat het motorblok mede is ontwikkeld door Ferrari. Huur je deze Maserati Ghibli S trouwauto, dan trek je gemakkelijk in vijf seconden op van nul tot honderd. Zoeken jullie een prachtige Italiaanse auto die sportief rijdt, maar ook luxe en comfort uitstraalt? Dan is dit dé trouwauto voor jullie.

  • Deze Maserati Ghibli S V6 kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Offerte aanvragen

Een moderne klassieker

Wie denkt met de Maserati Ghibli een superdeluxe trouwauto te huren, die helemaal van deze tijd is, heeft daarin gelijk. Deze bloedsnelle Italiaan dateert van 2015 en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze sporteditie over met leder beklede sportstoelen, een sportief lederen stuurwiel, stoelverwarming, een uitgebreid multimediasysteem en tal van andere opties. Dit maakt de Maserati Ghibli die je bij ons als trouwauto kan huren een sportwagen uit de moderne tijd. Maar toch hebben we hier te maken met een heuse klassieker!

Je hebt zo van die modellen auto’s die met hun tijd meegaan en telkens weer vernieuwd worden, omdat ze zo goed zijn. Wie is er bijvoorbeeld niet opgegroeid met de Volkswagen Golf? En in het meer exclusieve segment kennen we bijvoorbeeld de Ford Mustang en de Dodge Challenger, waarvan het eerste model al in de jaren ‘60 op de markt kwam. De Maserati Ghibli is ook zo’n voorbeeld van een moderne klassieker! Sterker nog: deze wagen kent zijn oorsprong al in 1967.

De Maserati Ghibli I, ook wel de AM 115 genoemd, was de eerste en enige Maserati die met een achtcilinder werd uitgerust. Het werd een daverend succes en pas in 1992 presenteerde Maserati zijn opvolger: de Ghibli II. Hiervan kwam later nog een GT-editie uit en zelfs een heuse raceversie: de Ghibli Open Cup.

Ondertussen zijn we dus aanbeland bij de derde generatie Maserati Ghibli, die je bij ons als trouwauto kunt huren. Deze is verkrijgbaar met een dieselmotor of twee verschillende benzinemotoren. Wij verhuren de Maserati Ghibli S, de krachtigste variant met een V6-benzinemotor die liefst 410 pk garandeert. Een vierdeurs sportwagen met voldoende ruimte en comfort om er langere afstanden mee af te leggen. En bovendien een wagen waarvan het geluid maar één reflex opwekt: intrappen dat gaspedaal! De Maserati Ghibli als trouwauto huren is een genot voor het oog én de gehoorgang!

Zonder zorgen Maserati Ghibli S trouwauto huren

Deze witte Maserati Ghibli S trouwauto is al te huur voor slechts € 799,- per dag! Natuurlijk is deze trouwauto goed verzekerd door JS Trouwauto’s, dus daar hoeven jullie je geen zorgen om te maken. Daarnaast is de prijs inclusief 150 vrije kilometers. Wanneer jullie de Maserati Ghibli S trouwauto huren, dan mag de auto de avond voor de dag van het trouwen al worden opgehaald. Geen zorgen voor de belangrijke ochtend met een trouwauto van JS Trouwauto’s dus!

Huur snel de Maserati Ghibli S trouwauto

In deze stralend witte trouwauto mogen jullie zelf rijden. Wij stellen als enige voorwaarde dat de bestuurder minimaal één jaar een geldig B-rijbewijs heeft. Zien jullie het wel zitten om in een prachtig luxe en sportieve Italiaanse trouwauto te stappen? Huur dan deze witte Maserati Ghibli S trouwauto! Klik hieronder om een offerte aan te vragen en reserveer snel jullie datum!

Offerte aanvragen