Ford USA Mustang GT Fastback 4.7 V8 uit 1966 huren
Ford USA Mustang GT Fastback 4.7 V8 uit 1966 huren
Ford USA Mustang GT Fastback 4.7 V8 uit 1966 huren

 

4.6/5 - (28 stemmen)

Ford USA Mustang GT Fastback 4.7 V8 uit 1966

Een UNIEKE Ford USA Mustang GT Fastback V8 als trouwauto huren? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

  • Deze Ford USA Mustang GT V8 kan al gehuurd worden voor € 599,- per dag + nacht incl BTW.
  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 kilometer vrij, daarna €1,25 per kilometer.
  • De borgsom bedraagt €500,-

     

Een klassieke sportwagen uit 1966 als trouwauto!

Wat is er mooier dan aankomen in stijl op je trouwdag in een Ford USA Mustang GT V8? Deze prachtige auto uit 1966 is de perfecte keuze voor een onvergetelijke en romantische dag.  Als u op zoek bent naar een unieke vervoersoplossing voor uw trouwdag, dan is de Mustang GT V8 de perfecte keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur en de beschikbaarheid van deze prachtige auto. Wij helpen u graag om uw speciale dag nog onvergetelijker te maken.

Een authentieke Ford Mustang huur je bij JS Trouwauto’s

Het huren van een klassieke Ford Mustang V8 GT uit 1966 als trouwauto hoeft je niet de hoofdprijs te kosten. Althans: niet bij JS Trouwauto’s. Hierbij geniet je van 150 vrije kilometers en een goede verzekering. Voor iedere extra gereden kilometer betaal je vervolgens € 1,50. Op deze manier is de perfecte huwelijksdag altijd binnen handbereik.

Maak jullie trouwdag compleet met deze Ford Mustang uit 1966

Stiekem kun je het je al helemaal inbeelden. Terwijl de daggasten op jou en jouw verloofde wachten, rijd je in een stoere trouwauto het terrein op. Verbaasde blikken, snelle foto’s. De eerste indruk is gemaakt. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog kennis met JS Trouwauto’s om onze prachtige Ford Mustang GT te kunnen huren. Vraag direct een offerte bij ons aan. Voor vragen kunnen jullie ook bij ons terecht. Vul hiervoor het contactformulier in. Op welke datum wens jij onze Ford Mustang GT als trouwauto te huren?

Wil je liever een ander model mustang als trouwauto huren? Bekijk dan ons onderstaande aanbod: