Ford Mustang GT deep impact blue
Ford Mustang GT
Ford Mustang trouwauto huren
Ford Mustang GT engine
Ford Mustang GT interior
Ford Mustang GT steering wheel
Mustang huren als trouwauto
Ford Mustang GT V8
Ford Mustang GT 5.0
Ford Mustang GT blue
Ford Mustang GT impact blue
Ford Mustang GT blue

 

4.2/5 - (36 stemmen)

Ford Mustang GT 5.0 V8 trouwauto huren?

De prachtige Deep Impact Blue Ford Mustang GT V8 Premium is hét perfecte model om als trouwauto te huren. En wij – JS Trouwauto’s – hebben hem voor jou in huis. De eerste 150 kilometer zijn bij de prijs inbegrepen. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Met deze stoere Mustang wordt jullie trouwerij een dag om nooit te vergeten. Dus waar wacht je nog op?

  • Deze Ford Mustang Fastback V8 Premium kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Bekijk onze andere Mustang trouwauto’s

Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Ford Mustang Coupe uit 1967
Ford Mustang Coupe uit 1967
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Fastback uit 1966
Ford Mustang Fastback uit 1966
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio

De specificaties

De Ford Mustang GT 5.0 V8 heeft ontzettend veel in zijn mars. Niet voor niets is het model razend populair onder autoliefhebbers. De wagen is voorzien van 450 pk en een dubbel Roush-uitlaatsysteem. Daarnaast heeft het een 5.0 8-cilinder en een motorkap met luchthapper. In het interieur vind je ook allerlei technische snufjes terug. Zoals: achteruitrijcamera, een groot radioscherm, cruise control, stoelverwarming en stoelkoeling.

Ook het uiterlijk van de Ford Mustang GT 5.0 V8 zal indruk maken. Naast een donkerblauwe kleur is het model voorzien van zwarte logo’s en emblems, 20 inch GT velgen, zwarte bekleding, een premium bumperpakket en nog veel meer.

Een ding is zeker: Ford Mustang GT 5.0 V8 is een spraakmakende toevoeging aan jullie grote dag.

Zonder chauffeur de weg op

Een sportieve wagen, zoals de Ford Mustang GT 5.0 V8: die rijd je toch liever zelf? Daarom geven wij jou het stuur van onze trouwauto graag in handen. Want alleen zo kunnen jullie optimaal van de ervaring genieten. Lukt het niet om de auto bij ons op te halen? Geen probleem, voor een klein bedrag komen wij deze bij je brengen en halen. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Onze prijzen

Ben jij van plan om de Ford Mustang GT 5.0 V8 als trouwauto te huren? Dan wil je vast weten welk budget je ervoor opzij moet leggen. Voor het huren van het donkerblauwe model kun je uitgaan van de volgende prijzen:

Dag + nacht: € 799,- (incl. btw)

Bij het huren van deze auto zijn 150 vrije kilometers bij de prijs inbegrepen. Daarna betaal je € 1,50 per kilometer. Brandstof is voor jullie kosten (vol mee = vol terug).

Direct onze Ford Mustang GT 5.0 (blauw) huren?

Ruim 450 PK. Een dubbel Roush-uitlaatsysteem. Zwarte spoiler. Onze blauwe Ford Mustang GT 5.0 V8 is dé perfecte trouwauto om te huren. Maak jouw bruiloft compleet en neem vandaag nog contact op met JS Trouwauto’s. Dit kan door te bellen naar 0622392169 of 0651072437. Een bericht/whatsapp is ook altijd welkom. Ons wagenpark liever een keer in het echt bekijken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging! Met het huren van onze blauwe Ford Mustang GT 5.0 wordt jullie trouwerij onvergetelijk!