Dodge Charger Hellcat
Dodge Charger Hellcat front
Dodge Charger Hellcat black side
Dodge Charger Hellcat black
Dodge Charger Hellcat rear side
Dodge Charger Hellcat rear
Dodge Charger Hellcat front
Dodge Charger Hellcat back
Dodge Charger Hellcat steering wheel
Dodge Charger Hellcat seats
4.4/5 - (39 stemmen)

Dodge Charger trouwauto huren

De datum voor jullie trouwdag is bekend, de voorbereidingen voor jullie speciale dag zijn begonnen… tijd om een trouwauto uit te zoeken! Maak jullie trouwdag nóg specialer door deze geweldige Dodge Charger trouwauto te huren. Is het altijd al jullie droom geweest om eens in een echte Amerikaanse muscle car te rijden? Bij JS Trouwauto’s wordt jullie droom werkelijkheid. Huren jullie de Dodge Charger trouwauto bij ons, dan mogen jullie zelf achter het stuur plaatsnemen! Hoor en voel het brullen van de V8-motor op weg naar de trouwlocatie. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. Lees snel meer en huur die Dodge Charger trouwauto!

Dodge Charger huren

  • Deze Dodge Charger kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Offerte aanvragen

Op tijd voor de foto’s

Deze Dodge Charger 5.7 Hemi V8 van JS Trouwauto’s is uniek in de verhuur in Nederland. Wanneer jullie deze stoere en sportieve Dodge Charger trouwauto huren, dan willen jullie ‘m wellicht ook bij de fotosessie betrekken. Begrijpelijk, want het is een zeer fotogenieke wagen! Wees gerust: zelfs als jullie fotosessie in de vroege ochtend gepland staat, dan rijden jullie er gewoon heen in jullie trouwauto. Deze kunnen jullie namelijk al de avond voor de bruiloft bij ons ophalen. Zo kunnen jullie alvast een beetje aan de auto wennen en zijn jullie ‘s ochtends zeker op tijd voor de fotosessie. Een Dodge Charger trouwauto huren levert vaak de gaafste trouwfoto’s op!

Dit heeft de Dodge Charger trouwauto in huis

De meeste stellen huren de Dodge Charger trouwauto alleen al vanwege de looks. Van top tot teen en van neus tot kont straalt deze wagen kracht en snelheid uit. Met de duizelingwekkende technische specs wordt de verwachting meer dan waargemaakt. Wanneer jullie deze Dodge Charger trouwauto huren, dan voelt de bestuurder zich voor even een ware Nascar-coureur. Vergeet niet dat jullie op de openbare weg rijden, want het is zeer verleidelijk om ‘m helemaal los te trekken.

Dodge Charger 5.7 Hemi V8 specs:

♥ Krachtige 5.7 V8 Hemi motor;
♥ 8 versnellingen met flippers achter het stuur;
♥ Luxe lederen stoelen en touchscreen infotainmentsysteem;
♥ Dikke bumperkit;
♥ Comfortabele zit en ruime achterbank.

Dodge Charger huren bij JS Trouwauto’s

Zien jullie het helemaal zitten om op jullie bruiloft aan te komen in deze geweldige Dodge Charger 5.7 Hemi V8? De gasten zullen gegarandeerd versteld staan! Tip: wanneer jullie de Dodge Charger trouwauto huren, vraag dan een van de gasten om jullie aankomst te filmen, mét geluid. Bij JS Trouwauto’s huren jullie De Dodge Charger trouwauto voor €799,- per dag + nacht inclusief BTW. Daarbij komt een verplichte verzekering van €75,-. De eerste 150 kilometer is voor onze rekening. Vraag nu een offerte aan om de Dodge Charger trouwauto te reserveren voor jullie bruiloft!

Offerte aanvragen