Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT trouwauto huren
Ford Mustang GT trouwauto huren
Ford Mustang GT trouwauto
Ford Mustang GT trouwauto
Ford Mustang GT huren
Ford Mustang GT huren
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT

Ford Mustang V8 GT trouwauto huren

Het staat al jaren op jouw verlanglijstje: het huren van een Ford Mustang GT als trouwauto. Nu is het eindelijk zover: jij en jouw verloofde stappen samen het huwelijksbootje in. En de auto? Die mag jij bepalen. Voor een stoer en vooral sportief model moet je natuurlijk bij JS Trouwauto’s zijn. Naast de Ford Mustang GT kun je bij ons namelijk nog vele, andere trouwauto’s huren. Zo zit er altijd iets tussen voor jullie grote dag.

  • De Ford Mustang V8 GT kan gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW. (Verplichte verzekering €75,-)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere Mustang trouwauto’s

Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio€699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe€699,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk

De specificaties

Wie de Ford Mustang GT als trouwauto wil huren, houdt van een sportieve uitstraling. Hierin zal dit model je zeker niet teleurstellen. De gitzwarte kleur accentueert de stoere, agressieve lijn in de auto. Daarnaast is de auto voorzien van 20 inch zwarte GT-velgen en een premium bumper. Zo kan niemand om de robuustheid van onze Ford Mustang GT heen.

Ook aan comfort komen jullie niets tekort. Zo is het interieur van alle gemakken voorzien: zwart lederen bekleding, radioscherm, achteruitrijcamera, stoelverwarming, cruise-controle en nog veel meer. Door de Ford Mustang GT als trouwauto te huren, staan jullie zeker in het middelpunt van de belangstelling.

Een Ford Mustang V8 GT huren bij JS Trouwauto’s

Het huren van een Ford Mustang V8 GT als trouwauto hoeft je niet de hoofdprijs te kosten. Althans: niet bij JS Trouwauto’s. Voor slechts € 799,- per dag lenen wij dit prachtige model graag aan jullie uit. Hierbij geniet je van 150 vrije kilometers en een goede verzekering. Voor iedere extra gereden kilometer betaal je vervolgens € 1,25. Op deze manier is de perfecte huwelijksdag altijd binnen handbereik.

Wil je liever een ander model dan de Ford Mustang GT als trouwauto huren? Bekijk dan ons onderstaande aanbod:

Maak jullie dag compleet met de Ford Mustang GT!

Stiekem kun je het je al helemaal inbeelden. Terwijl de daggasten op jou en jouw verloofde wachten, rijd je in een stoere trouwauto het terrein op. Verbaasde blikken, snelle foto’s. De eerste indruk is gemaakt. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog kennis met JS Trouwauto’s om onze prachtige Ford Mustang GT te kunnen huren. Vraag direct een offerte bij ons aan. Voor vragen kunnen jullie ook bij ons terecht. Vul hiervoor het contactformulier in. Op welke datum wens jij onze Ford Mustang GT als trouwauto te huren?