Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Ford Mustang trouwauto huren
Ford Mustang GT trouwauto huren
Ford Mustang GT trouwauto huren
Ford Mustang GT trouwauto
Amerikaanse trouwauto huren
Ford Mustang GT trouwauto
Ford Mustang GT huren
Ford Mustang GT huren
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT

 

4.9/5 - (12 stemmen)

Ford Mustang V8 GT trouwauto huren

Het staat al jaren op jouw verlanglijstje: het huren van een Ford Mustang GT als trouwauto. Nu is het eindelijk zover: jij en jouw verloofde stappen samen het huwelijksbootje in. En de auto? Die mag jij bepalen. Voor een stoer en vooral sportief model moet je natuurlijk bij JS Trouwauto’s zijn. Naast de Ford Mustang GT kun je bij ons namelijk nog vele, andere trouwauto’s huren. Zo zit er altijd iets tussen voor jullie grote dag.

  • Deze Ford Mustang V8 GT kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,50 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Offerte aanvragen

Huur een Ford Mustang GT voor je Bruiloft

Ben je op zoek naar een stijlvolle en verfijnde trouwauto die indruk maakt op je speciale dag? Kijk dan niet verder dan deze Ford Mustang GT! Deze iconische muscle car is perfect voor bruidegoms die op hun bruiloft in stijl willen arriveren en voor bruiden die een grootse entrée willen maken.

De Ford Mustang GT is een tijdloos klassieker die al decennialang een icoon is in de Amerikaanse muscle cars. Met zijn brede zwarte exterieur en krachtige motor zal deze Amerikaanse trouwauto jullie aankomst extra speciaal maken. De Mustang GT is een symbool van kracht en macht, waardoor het de perfecte keuze is voor bruidegoms op hun grote dag.

Een Iconische Keuze voor elke Bruiloft: De Ford Mustang GT 5.0 V8

Deze zwarte Ford Mustang GT is de perfecte trouwauto. Het verfijnde en krachtige exterieur van de auto zal ervoor zorgen dat je je als een ster voelt op je grote dag, terwijl het comfortabele en ruime interieur ervoor zorgt dat je op je bruiloft in comfort en stijl aankomt. De zwarte kleur van de auto past bij elk bruiloftsthema, waardoor het de perfecte keuze is voor elke bruid.

De Ford Mustang GT is een populaire keuze onder trouwauto’s, en het is gemakkelijk te zien waarom. Met zijn krachtige 5,0L V8-motor is deze auto in staat om indrukwekkende snelheden te bereiken, waardoor je altijd op tijd en in stijl op je bruiloft aankomt. Het ruime interieur en comfortabele stoelen van de auto zorgen ervoor dat je op je bruiloft in comfort aankomt en dat er voldoende ruimte is voor de jurk.

 

Bekijk onze andere Mustang trouwauto’s

Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe
Bekijk
Ford USA Mustang GT uit 1966
Ford USA Mustang GT uit 1966
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8
Bekijk