Bmw M4 white
Bmw M4 white akrapovic
Bmw M4 white side
Bmw M4 white
Bmw M4 white rear spoiler
Bmw M4 white front
Bmw M4 white rear
Bmw M4 alcantara steeringwheel
Bmw M4 seats

 

4.6/5 - (8 stemmen)

BMW M4 trouwauto huren

Op jullie trouwdag is het belangrijk dat jullie volledig in het middelpunt staan. Dan mag je ook wel met een auto aankomen die veel bekijks trekt. Om daar zeker van te zijn, kunnen jullie de BMW M4 trouwauto huren. Deze unieke auto zal zeer goed staan op jullie trouwdag. En het allermooiste? Je mag zelf de motor laten brullen. Huur de BMW M4 Trouwauto bij JS Trouwauto’s en jullie kunnen de hele dag genieten van zelf rijden in deze heerlijke sportieve auto!

BMW M4 huren

  • Deze sportieve BMW M4 kan al gehuurd worden voor € 799,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,25 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €1000,-

Wat mag je verwachten van de BMW M4 trouwauto?

Huren jullie de BMW M4 trouwauto, dan huren jullie niet zomaar een trouwauto. Met wel 510pk, een prachtige 3 liter 6 in lijn Twinpower turbo motor en het erg populaire en besproken Akrapovic uitlaatsysteem rijdt deze auto heerlijk. Daarnaast kun je er met een simpele druk op de knop voor zorgen dat jullie entree op de trouwlocatie goed hoorbaar is. Verder trekt deze te huren BMW M4 trouwauto in slechts 3,6 seconden op naar een snelheid van 100 km per uur.

Het oog wil natuurlijk ook wat. In de BMW M4 trouwauto ontbreekt het dan ook niet aan luxe. Niet alleen de witte buitenkant is oogstrelend met de strakke lijnen en 19 inch velgen; over het zwart lederen interieur zijn we ook zeker te spreken. Of jullie de BMW M4 trouwauto nu huren voor een bruiloft in de zomer of de winter, jullie zullen comfortabel zitten dankzij de climate control. Wat wil je nog meer? Wij zullen het je vertellen want het houdt niet op: xenon/led verlichting, parkeersensoren, fullmap navigatie etc. Alle luxe die je maar kunt wensen.

Huur de BMW M4 trouwauto en rijd zelf

Kom de BMW M4 trouwauto huren en je kan de hele dag zelf in deze heerlijke auto rijden. Bij JS Trouwauto’s verhuren we de auto’s namelijk zonder chauffeur. Geen rekening hoeven houden met de planning van de chauffeur, overal heen rijden waar jullie maar willen gaan, complete vrijheid dus! Wij vragen wel van de bestuurder om minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Mochten jullie dit willen, dan is het mogelijk om van onze breng- en haalservice gebruik te maken. Dan hoeven jullie je niet druk te maken om het wegbrengen van de gehuurde BMW M4 trouwauto na de feestelijkheden.

BMW M4 trouwauto nu huren

Vraag vandaag nog een offerte aan om de BMW M4 trouwauto te huren. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen zodat jullie een datum kunnen reserveren. De BMW M4 trouwauto bezichtigen voor het huren? Dat kan! In de avonduren op maandag en dinsdag zijn wij voor bezichtigingsafspraken beschikbaar. Neem snel contact met ons op voor een afspraak.