Ford Mustang Trouwauto
Ford Mustang Cabrio huren
Ford Mustang Cabrio trouwauto huren
Ford Mustang cabrio als trouwauto huren?
Ford Mustang Cabrio trouwauto huren
Ford Mustang Cabrio trouwauto
Ford Mustang Cabrio trouwauto
Ford Mustang Cabrio huren
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang
Ford Mustang Trouwauto
4.4/5 - (40 stemmen)

Ford Mustang Cabrio trouwauto huren

Gaan jullie binnenkort trouwen? En willen jullie een Ford Mustang huren voor jullie grote dag? Bij JS Trouwauto’s vind je de perfecte Ford Mustang trouwauto! Met deze luxe cabrio staan jullie met zekerheid in het middelpunt op de meest bijzondere dag van jullie leven. En dat niet alleen, deze prachtige witte cabrio trouwauto maakt het plaatje helemaal compleet op de foto’s van jullie mooie dag.

  • Deze Ford Mustang Cabrio kan al gehuurd worden voor € 699,- per dag + nacht incl BTW.

  • Bij ons bent u allrisk verzekerd voor slechts €75,- (verplicht)

  • Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €1,25 per kilometer.

  • De borgsom bedraagt €500,-

Offerte aanvragen

Bekijk onze andere Mustang trouwauto’s

Ford Mustang GT
Ford Mustang GT
Bekijk deze mustang GT
Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe
Bekijk deze mustang Coupe
Ford Mustang 1967
Ford Mustang 1967
Bekijk deze mustang 1967
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8
Bekijk deze mustang GT

Luxe van de Mustang trouwauto

Komen jullie de Ford Mustang trouwauto huren bij ons, dan stappen jullie in een prachtige trouwauto met een flinke V6-motor met maar liefst 320 pk. Met het dubbele uitlaatsysteem is het echt genieten om in deze auto te rijden. Het interieur van onze Ford Mustang trouwauto is van alle gemakken voorzien. Groot Android Tesla screen, stoelverwarming, zwart lederen bekleding, climate control, cruise-control en dat is nog niet eens alles!

Ford Mustang trouwauto voor een prachtige dag

Huren jullie deze Ford Mustang cabrio, dan kunnen jullie extra genieten van mooi weer op jullie trouwdag. Er zit een mooie zwarte cabriokap op de auto, die uiteraard naar beneden kan als het weer het toelaat! Natuurlijk zonder gedoe, want het cabriodak werkt volledig elektrisch. Met een druk op de knop is de kap binnen enkele seconden geopend.

Voordelig een Ford Mustang huren

Deze prachtig witte Ford Mustang huren? Dat kan al voor slechts €699,- per dag. Bij deze prijs zit inbegrepen: 150 vrije kilometers en een Allrisk verzekering. Om jullie alle zorgen voor de grote dag te ontnemen, kan de Mustang trouwauto alvast de avond voor jullie bruiloft worden opgehaald! De enige voorwaarde die wij stellen als jullie de Ford Mustang huren, is dat de bestuurder van de trouwauto minstens 1 jaar in het bezit is van een geldig B-rijbewijs.

De prijs is inclusief BTW. Na de 150 vrije kilometers, zijn de kosten €1,25 per kilometer.

Huur de Ford Mustang Cabrio

Twijfel niet langer om de Ford Mustang te huren, want: bij een mooie dag hoort natuurlijk ook een mooie auto. Boek nu alvast deze Mustang trouwauto voor jullie datum en wees verzekerd van prachtig en luxe vervoer.

Offerte aanvragen