Ford trouwauto huren

Een Ford als trouwauto huren? Reken maar dat dit een populaire keuze is! Maar dan hebben we het natuurlijk niet over een oude Sierra of de nieuwste Focus. Nee, bij JS Trouwauto’s huur je een originele Ford Mustang in drie varianten! Dát is nog eens een aankomst op jullie bruiloft!

Je mag de huurperiode zelf rijden! Alle auto’s zijn goed verzekerd dus je kunt met een gerust hart op pad

Onze Ford trouwauto’s

Ford Mustang Coupe
Ford Mustang Coupe€650,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang Cabrio
Ford Mustang Cabrio€650,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT
Ford Mustang GT€799,- dag + nacht
Bekijk
Ford Mustang GT 5.0 V8
Ford Mustang GT 5.0 V8€799,- dag + nacht
Bekijk

Ford Mustang Cabrio

Trouwen op een zomerdag? Dan is er niets gaver dan in een cabrio de weg naar de trouwlocatie af te leggen. Hoewel, niets gaver? Jullie doen dit natuurlijk niet in zomaar een cabrio, maar in een authentieke Ford Mustang Cabrio! Met het dak open hoor je het indrukwekkende gebrul van de 320 pk sterke V6-motor nóg beter!

Ford Mustang GT

Huh, een zwarte trouwauto? Jazeker, een zwarte trouwauto en niet zomaar eentje! Onze zwarte Ford Mustang V8 GT is echt een beest van een wagen. Zo eentje zoals alleen de Amerikanen ‘m kunnen maken. Van binnen en buiten straalt dit monster kracht en klasse uit. Laat die 5 liter V8-motor maar grommen!

Ford Mustang Coupé

Sportief trouwen doe je in onze gefacelifte witte Ford Mustang Coupe, met zwarte dubbele verticale striping. Verder heeft ook deze Mustang alles wat je van een echte Amerikaan mag verwachten. Hij is robuust, snel, van binnen van alle gemakken voorzien en de cognac-lederen bekleding maakt het plaatje compleet.

Heb je tussen ons aanbod dé wagen voor jullie bruiloft gevonden? Wacht dan vooral niet te lang en vraag meteen een offerte aan! Dan laten we je zo spoedig mogelijk weten of de betreffende auto op jouw trouwdatum beschikbaar is! Snel en eenvoudig een bloedmooie trouwauto huren doe je bij JS Trouwauto’s!

Vanaf €60,- wordt de auto bij je gebracht of opgehaald. Vraag naar de mogelijkheden!